2777
2789
عنوان

خانومایی که نی نی دارن...

150 بازدید | 10 پست

سلام.من به دخترم که ۹ ماهشه شربت زینک میدم که توش آد هم داره اما آهن ننوشته و فقط زینک نوشته با ویتامین های ب.باید قطره آهن هم جدا بدم؟

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم از ۶ماه فکرکنم باید آدم رو قطع ‌آهن بدی با مولتی ویتامین من آهن لیپوزوفر جدا دادم که طعمش خوبه ودندون رو سیاه نمیکنه ومولتی جدا الان هم که ۳سالشه کیدی گیر میدم که همه چی داره واشتهاش کلی باز میشه 

نيم ديگرمن درقلب زيباي توپنهان است عزيزترينم 😊🧸🎈❤️
نه دیگه همون کار آهن رو واسه بدن می‌کنه...

خب بهداشت گفت قطره اهن هم بده اما دکتر که بردم گفتم واسه دندوناش نمیخوام اهن بدم گفت این شربت زینک که مینویسم رو بده

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
خب بهداشت گفت قطره اهن هم بده اما دکتر که بردم گفتم واسه دندوناش نمیخوام اهن بدم گفت این شربت زینک ک ...

منم میدم ب هردو بچه هام...روش نوشته..واسه استخوان و پوکی و دندان و...خب همون کار آهن رو می‌کنه دیگه...بنظر شما متخصص بیشتر می‌دونه یا بهداشت؟؟

عزیزم از ۶ماه فکرکنم باید آدم رو قطع ‌آهن بدی با مولتی ویتامین من آهن لیپوزوفر جدا دادم که طعمش خوبه ...

من اهن سیدرال میدادم تا قبل اینکه دندوناش در بیاد اما الان که دندون داره دیگه قطع کردم و فقط همون زینک رو میدم توش ویتامین آ.د گروه ب.ای و زینک داره.نمیدونم جدا اهن هم باید باز بدم یا نه

منم میدم ب هردو بچه هام...روش نوشته..واسه استخوان و پوکی و دندان و...خب همون کار آهن رو می‌کنه دیگه. ...

به نظرم بهداشت که بلانسبت یه مشت گاون اما خب بازم دیدم اینجوری گفت یکم فکرم مشغول شد

به نظرم بهداشت که بلانسبت یه مشت گاون اما خب بازم دیدم اینجوری گفت یکم فکرم مشغول شد

خودت رو اذیت نکن...آهن هم لباس های هم دندون بچه رو سیاه می‌کنه...زینک درسته هزینش بالاست ولی خییلی بهتره..رفته بودم پیش دکتر زنان زایمان..یه مادر اومده بود با تروئید خیییلی بالا..باردارم بود.دکتر با تعجب گفت مگه قرص های که تجویز کردم نخوردی؟؟گفت راستش بهداشت گفت لازم نیس منم نخوردم..اصلا دکتر موند..منشی گفت دیگه ما چی میتونیم بگیم وقتی شما ب بهداشت بیشتر از متخصص اعتماد دارید..

خودت رو اذیت نکن...آهن هم لباس های هم دندون بچه رو سیاه می‌کنه...زینک درسته هزینش بالاست ولی خییلی ب ...

آره ما سر بچه اولم چوب حرفای بی سر و ته این بهداشتیا رو خوردیم و بچه ام دندوناش کلا سیاه شد دیگه واسه این یکی نمیخوام آهن بدم تا جایی که بشه اما خواستم ببینم اگه واجبه که همراه با زینک سیدرال هم بدم