2777
2789
عنوان

کم کاری تیروئید در بچه ها

15295 بازدید | 24 پست

سلام وقت به خیر 

خانم ها کسی هست تو یکسالگی بچه شون متوجه شدن تیروئید بچه کم کاره؟ 

پسر من آزمایش غربالگری تولد تیروئیدش 9 دهم بود و مشکلی نداشت 

آلان 15 ماهشه که چکاب یکسالگی شو انجام دادیم متوجه شدیم تیروئیدش کم کاره 

از امروز بهش قرص لئو توکسین دادیم

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)

میخواستم بدون عوارضی داشته این دیر فهمیدن

آلان پسرم قدش 81 و وزنش 10 و 900 گرمه

از لحاظ هوشی هم خوبه 

میخواستم بدون عوارضی داشته این دیر فهمیدن آلان پسرم قدش 81 و وزنش 10 و 900 گرمه از لحاظ هوشی هم خو ...

عزیزم پسر من همون پنج روزگی که بردیمش خوب بود دیگه هر ماه میبردمش چکاپ تا اینکه سه ماهش بود دکترش میکفت دور سر و قدش رشد نداره آزمایش تیروئید نوشتن کم کاری نشون داد الان هم سه سالشع داره قرص میخوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پسر من همون پنج روزگی که بردیمش خوب بود دیگه هر ماه میبردمش چکاپ تا اینکه سه ماهش بود دکترش می ...

خیلی خوبه زود متوجه شدید. والا پسر من اندازه هاش خوب بود. من احساس میکنم از برج 10 که نمیدونم سرماخوردیم یا کرونا بود تیروئیدش کم کار شد 

خیلی خوبه زود متوجه شدید. والا پسر من اندازه هاش خوب بود. من احساس میکنم از برج 10 که نمیدونم سرماخو ...

عزیزم با خوردن این قرص همه چیزش اوکی میشه نگران نباش مهم اینه که بالاخره متوجه شدین،پزشک پسرم میگفتن که اگه قرص رو به موقع ندیم و سهل انگاری کنید خدای ناکرده از لحاظ دستگاه تناسلی و بلوغ مشکل پیدا میکنن،نگران قد و وزنشون هم نباشید با خوردن قرص اوکی میشه خدا رو شکر که هوشش هم میگید خوبه پس نگران چیزی نباشید

عزیزم با خوردن این قرص همه چیزش اوکی میشه نگران نباش مهم اینه که بالاخره متوجه شدین،پزشک پسرم میگفتن ...

ببین چیزی که نگرانم میکنه اینه که هنوز بوسیدن رو بلد نیست خودم رو کشتم یاد نگرفته میتوسم هوشش خوب نباشه الان امیدوارم که با خوردن قرصها زودتر یاد بگیره

عدد تی اس اچش 14

پسر من خیلی دیر به دیگران لبخند زد حتی به خودمون. من میترسیدم نکنه اوتیسم باشه. ببین کسی رو میدید اصلا واکنش نشون نمی‌داد. خونه مادرم میرفتیم قیامت می‌کرد از بس گریه میکرد الان خیلی بهتر شده دیگه شناخته شون

پسر من خیلی دیر به دیگران لبخند زد حتی به خودمون. من میترسیدم نکنه اوتیسم باشه. ببین کسی رو میدید اص ...

عزیزم این بخاطر این بوده زیاد بچه هامونو بیرون نبردیم اصلا ربطی به تیروئید نداره پسر من تا الان هم بریم خونه ی مامانم یه دقه تنهاش بزارم گریه میکنه

عزیزم پسر من همون پنج روزگی که بردیمش خوب بود دیگه هر ماه میبردمش چکاپ تا اینکه سه ماهش بود دکترش می ...

الان بچتون خوبه؟پسر منم تیروئید داره و دور سرش کم رشد کرده نیم سانت.نگرانم

نا امید از همه منتظر یه معجزه
الان بچتون خوبه؟پسر منم تیروئید داره و دور سرش کم رشد کرده نیم سانت.نگرانم

دارو میخوره عزیزم ،حتما دو تا آزمایشگاه متفاوت ببرید پسرتونو بعد بهش داروی تیروئید بدین بوستون چند سالشه؟نگران نباشید با طب اسلامی و داروهای که میدم میشه تیروئید رو درمان کرد اینو شنیدم 

دارو میخوره عزیزم ،حتما دو تا آزمایشگاه متفاوت ببرید پسرتونو بعد بهش داروی تیروئید بدین بوستون چند س ...

دور سرش چقد رشد نداشت چیشد؟۴۰ روزشه.۲۰روزگی واس اسهال بستری شد tshشد ۲۱ .خودبیمارستان ازمایش گرفت و دارو شروع کرد لووکسین ۵۰.

دارو میخوره عزیزم ،حتما دو تا آزمایشگاه متفاوت ببرید پسرتونو بعد بهش داروی تیروئید بدین بوستون چند س ...

تا آخر عمر باید قرص بخوره؟میگن اگه از ۳سالگی خوب نشه عمریه قرصش.بچتون چند وقته خندید و گردن گرفت؟