ما لر لرستان بختیاری بویر احمدی داریم ک هر کدوم از استان ها و شهرای مختلفن ولی کرد فک ک ...
ن کردا هم طایفه های مخطلفی دارن
مثلا کرمانجی و لک و هورام و کلهر و...
حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیمو شکافتنش🖤 "سکوت صدای مورد علاقه ی منه" [intp] 《به مردم میزنن تیر جنگی ، آب قطعه برق جیره بندی ، ما دنبال حقمونیم ، دست به دست تا سرنگونی✊》
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اخه واقعا زیادن دیگه تعصب به کنار واقعاااااا زیادن
تو کشور ما که اکثرا فارس هستن و گرنه کتاب درسی مون فارسی نبود
عضویتم به ۹۶ برمیگرده 😍😍😍۱ : ((دخترم نترس شوهر برات هست تو فقط زرنگ باش و با اعتماد بنفس ۲: عزیزم رمز موفقیت شما شوهر نیست اونیکه تو را به کمال میرسونه شوهر نیست وجود خودت هست شوهر به شریک و یه همدم هست ۳: کارت طلایی نی نی سایت طلاق نست🤔🤔🤔 طلاق آخرین راهه که همیشه براش وقت هست۴ :تصمیم گرفتی توافقی جدا بشی بچه ها چی؟؟؟؟ اونا هم تصمیم گرفتن نطرشون مهم بود برات ؟؟؟؟ ۵: اون چیزهایی را شما ندارید من پزوشو نمیدم عادت دارم از داشته هام میگم هیچ ادعایی هم ندارم من از نداشته هام فاکتور میگیرم تا حال دلم بد نشه ۶: زنان سختی کشیده زنان قوی هستن که یاد گرفتن بجنگند و خودشون از پس همه ی مشکلات شون بربیاند اما همه فکر میکنن خوش شانس هستن )).
😐😐😐😐😐 حالا ما تعصبی هستیم یا شما؟؟؟؟ بله زبان اصلی کشور فارسی هست ولی همین کشور شامل قومیت ها ...
اتفاقا من متعصب نیستم حقیقتو گفتم آخه من خودم لر هستم اما کتاب جامعه شناسی عمومی خوندم و میدونم
عضویتم به ۹۶ برمیگرده 😍😍😍۱ : ((دخترم نترس شوهر برات هست تو فقط زرنگ باش و با اعتماد بنفس ۲: عزیزم رمز موفقیت شما شوهر نیست اونیکه تو را به کمال میرسونه شوهر نیست وجود خودت هست شوهر به شریک و یه همدم هست ۳: کارت طلایی نی نی سایت طلاق نست🤔🤔🤔 طلاق آخرین راهه که همیشه براش وقت هست۴ :تصمیم گرفتی توافقی جدا بشی بچه ها چی؟؟؟؟ اونا هم تصمیم گرفتن نطرشون مهم بود برات ؟؟؟؟ ۵: اون چیزهایی را شما ندارید من پزوشو نمیدم عادت دارم از داشته هام میگم هیچ ادعایی هم ندارم من از نداشته هام فاکتور میگیرم تا حال دلم بد نشه ۶: زنان سختی کشیده زنان قوی هستن که یاد گرفتن بجنگند و خودشون از پس همه ی مشکلات شون بربیاند اما همه فکر میکنن خوش شانس هستن )).