2777
2789
عنوان

شوهرم همش کتکم میزنه

435 بازدید | 7 پست

مجبور شدم عنوانو این طوری بنویسم 

تو این سایت تا از بدبختیات ننویسی تو تاپیکت هم نمیان تا بفهمن کتک خور و بدبختی تاپیک میره پربازدیدا 

۱۴ روز از موعد پری گذشته و پریود نشدم رابطه محافظ نشده داشتم و سونو رو ۱۰ روز از پریود گذشته بود انجام دادم که کیست و تنبلی نداشتم فقط مایع کلدوساک خلفی دیده شده و ازمایش هم ۹ روز از موعد گذشته بود دادم که بتا منفی بود الان درد پریود میاد و ول میکنه ولی نمیشم همه نوع دارو و دمنوشی خوردم 

کسی همچین بوده که بعدا پریود بشه؟ چن روز بعدش پریود شده؟ یا چن روز بعد ازمایش بارداریش مثبت شده؟ کمک کنید صلوات میفرستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم پریود میشید 

کمی منتظر باش 

هزار تا عامل هست که ممکنه باعث تاخیرش شده که شما ازشون بی خبری

هر چی خیره انشالله برات پیش بیاد عزیزم نگران نباش 

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
بنظرم پریود میشید  کمی منتظر باش  هزار تا عامل هست که ممکنه باعث تاخیرش شده که شما ازشون ...

دکتر رفتم گف مشکلی نیس 

براتون پیش اومده همچین مشکلی؟ چن مدت از موعدتون گذشته؟