بله درسته دوست ندارم ضعیف باشم ،دوست ندارم کم بیارم هیچوقت اما امان از الان هنوز چیزی ...
رشتتون؟ پایهتون؟ هدفتون؟
اگه بتونم کمکتون میکنم💚
عـشقِ تـو مـا رو تو خـودش غـرق مـیـکـنـهـ❤ آخـه آقــا جـنـسِ غـمـت فـرق مـیـکـنـهـ🖤 تاریخ انقضای تمام غم های عالم ... لحظهی ظهور توست! یـامهـدي♡ «وَلَقَدنَعلَمُانکَیَضِیقُصَدرُکَبِمَا یَقُولونَ»ومـٰامیدانیـمدلتازآنچہمیگویند به تنگ می آیدپسبهآغوشمـٰاپنـٰاهندهشو...💛
درسته طرز فکرم و همینطور صحبت کردنم خوبه یه جورایی میشه گفت خوش بین هستم نسبت به همه چیز ولی وقتی حرفی از عمل کردن زده میشه برام خیلی سخت میشه دلم میخواد نیست بشم و وجود نداشته باشم
کوفتت🤣🤣🤣 اتفاقا ۴۰۲ سال اول کنکورم میشه درسته ارزوی هرکسی ازدواج هست اما قرار نیست که باع ...
ولش کن بابا تو دانشگاه آقا پیدا می کنی بعدا😂
منم نامزدمو از تو دانشگاه پیدا کردم خیلی با این مردای سنتی و گیر و گور فرق می کنه.کوچکترین دخالتی تو کارام نمی کنه.حتی دلم بخواد دوباره کنکور بدم از اول چیزی نمیگه
عـشقِ تـو مـا رو تو خـودش غـرق مـیـکـنـهـ❤ آخـه آقــا جـنـسِ غـمـت فـرق مـیـکـنـهـ🖤 تاریخ انقضای تمام غم های عالم ... لحظهی ظهور توست! یـامهـدي♡ «وَلَقَدنَعلَمُانکَیَضِیقُصَدرُکَبِمَا یَقُولونَ»ومـٰامیدانیـمدلتازآنچہمیگویند به تنگ می آیدپسبهآغوشمـٰاپنـٰاهندهشو...💛