2777
2789
عنوان

مراقبت نوزاد

169 بازدید | 7 پست

بچه ها من پسرم سه ماهشه بردم دکتر اطفال معاینه کرد میگه لگنش سفته دوتا پوشکش کن یبار سونو دادم گفت هنوز پای چپش سفته یماه دیگه دوباره ببرش امروزم پای چپش چندثانیه لرزید بعد قطع شد توروخدا کمکم کنید از تجربیاتون بگین انقد گریه کردم دیگه صدام درنمیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لگنش چی میگه اگه خوب نشه تو راه رفتنش میلنگه 😭😭

همونطور که گفته دوتا پوشک کن درست میشه بابا

نوزاد سریع شکل میگیره بدنش نگران نباش.ولی به حرف دوتا دکتر اکتفا نکن

اول اینکه یه دکتر عالی ببرش بعدش یه دکتر ارتوپد اطفال ببیندش بعدم یه سونوگرافی خوب

تهرانی؟

تورو سننه قربونت برم!!!!
همونطور که گفته دوتا پوشک کن درست میشه بابا نوزاد سریع شکل میگیره بدنش نگران نباش.ولی به حرف دوتا د ...

کرجم عزیزم بنظرم باید همون ارتوپد ببرم خیالم راحت شه چون دوتا دکتر اطفال گفتن لگنش سفته دوتا دیگه گفتن لگنش خوبه مشکل نداره

کرجم عزیزم بنظرم باید همون ارتوپد ببرم خیالم راحت شه چون دوتا دکتر اطفال گفتن لگنش سفته دوتا دیگه گف ...

منم کرج وپبودم چندین سال.کرج و که بیخیال.بیارش تهران سونوگرافی مهرزاد مهدیزاده خودشم سونو کنه نه کس دیگه.وقت بگیر بیاف۴حرش.حرفش حجته کاملا‌

دوتا دکتر عالی هم هست

کار مخمد یاریگر روش تو بیمارستان بهمن هست.دکتر اطفاله پیرمرده خیییلی با تحربه نگاش کنه میفهمه.اگه مشکلی باشه میگه چیزی نباشه هم اصلا استرس بهت نمیده.یعنی الان بگه شبه ما چشم بستا قبول میکنیم.

تورو سننه قربونت برم!!!!
منم کرج وپبودم چندین سال.کرج و که بیخیال.بیارش تهران سونوگرافی مهرزاد مهدیزاده خودشم سونو کنه نه کس ...

دستت درد نکنه خیلی لطف کردید خدا کنه مشکلی نداشته باشه 😭😭