2777
2789
عنوان

چیکار کنم لاغر شم دارم دیوونه میشم

17063 بازدید | 21 پست

وزنم 60 بوده توی 6 سال شدم 80 انواع و اقسام رژیم هارو گرفتم 3 4 کیلو کم میشم دوباره برمیگردم میل شدیدی به شیرنی دارم امروز از صبح جلوی خودمو گرفتم شیرینی جات نخورم ولی 6 تا کشک و 6 تا الو خشک خوردم کلا هیچ زمانی احساس سیری ندارم حتی بعد ناهار هم دلم میخواد یه چیز شیرین بخورم واقعا موندم چیکار کنم البته تحرکم کمه فرصت نمیکنم از صبح تا بعداظهر سرکارم بعدم که استراحت و کارای خونه و ناهار فردا جایی برای ورزش نمیزاره بیاین بگین چیکار کنم وزنم بیاد پایین سال دیگه هم میخوام بچه بیارم ولی باید لاغر بشم اول 

اگه واقعا اراده داری و همت بگو تا بهت بگم 

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تشر بزن ب خودت

بگو این مانکنا چیشون از من سر تره مگه؟؟؟!!!

بعد لازم نیست رژیم زیاد سختی بگیری

فقط کافیه صبحا یساعت زودتر پاشی و بری پیاده روی ...

اگه میتونی یه ورزش دیگه مثل طناب یا حلقه یا هر چی دیگه ک علاقه داری رو در کنار پیاده روی انجام بده و

اصولی وزن کم کن

و با ورزش روزی ۵۰۰ کالری بسوزون و از اون طرف هم روزی فقط بین ۷۰۰ تا ۱۰۰۰ کالری بخور 

از هر ۳۵۰۰ کالری ک بسوزونی نیم کیلو کم میشه

و پیشنهاد اصلیم اینه ک تو دو ماه اول رژیمت روغن و قندیجات رو حذف کن

من خودم با همین روش توی ۳ ماه ۱۷ کیلو کم کردم

امروز                                                                     گفتی خدایا شکرت رفیق ؟ :)

یه ترفند هم بهت بگم ک خودم خیلی استفاده کردم ...

ببین هر وقت گشنت شد سرررریع دولیوان آب یه ضرب بخور

تا ۳ لیوان مجازی 

این حجم معدتو میگیره تا یکی دوساعت احساس سیری میکنی...

فقط جا نزن و شروع کن تو میتونی

امروز                                                                     گفتی خدایا شکرت رفیق ؟ :)
تشر بزن ب خودت بگو این مانکنا چیشون از من سر تره مگه؟؟؟!!! بعد لازم نیست رژیم زیاد سختی بگیری فقط ...

.عزیزم روزی چند دقیقه پیاده روی کنم؟تند یا ارام؟چند دقیقه طناب میزدی؟

.عزیزم روزی چند دقیقه پیاده روی کنم؟تند یا ارام؟چند دقیقه طناب میزدی؟

توی همین نی نی سایت دیدم ک یکی گفته ۳۵۰۰ تا طناب در روز میزده و با رعایت رژیم یماهه ۱۸ کیلو کم کرده

من روزی ۲۰۰۰ تا طناب میزدم( صبح ۵۰۰ تا ، ظهر ۵۰۰ تا ، شب ۵۰۰ ، نصفه شبم ۵۰۰ تا قبل خواب)

پیاده روی هم تند یساعت در روز فوووق العادس

فقط کالری شماری کن و از طریق ورزش حداقل هفته ای  ۱۰.۵۰۰ تا کالری بسوزون

سوال پرسیدم که جواب بگیرم دیگه بگو 

رژیم کربوهیدرات بگیر به سرعت ۱۰ تای اولش رو میندازی 

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن

حالا میخوام یه ترفند بگم به خانمایی ک دارن پستامو میبینن

من خودم اینو تجربه کردم 

اکثر خانمای ایرانی دستپختشون خیلی خوشمزه و فوق العادس و به همین خاطر خیلی سخته دل کندن از غذا خوردن حق میدم ...

خانما من یبار خواستم سوپ شیر درست کنم اولین بار بعد درست کردم و خوردم انقدررررر ک بد مزه بود من دوروز نتونستم چیزی بخورم ...

یعنی این سوپ شیر باعث شده بود ک تو ضمیر ناخودآگاهم این تصور ک همه غذاها بد مزه هستن باقی بمونه

سعی کنید شماهم غذاهای کم نمک و بدون ادویه درست کنید ک زیاد پر خوری نکنید

حس میکنم شما اراده ندارید و لاغر نمیشید دوستِ عزیز🙃🌻

بعضی وقتا خیلی همه چیو خوب انجام میدم ولی سریع خسته میشم یه جورایی گشنگی خیلی ازارم میده تحملشو ندارم یه جوری وقتی گشنه میشم دست و پام سست و بی حال میشه که انگار ده روزه غذا نخوردم الان چندوقته از هفت و هشت شب به بعد دیگه چیزی نمیخورم مگه یدونه میوه یا یک لیوان شیر ولی تحرک نداشتم نمیدونم وزنم کم شده یا نه ناهار و صبحانرو نتونستم کمتر کنم 

حالا میخوام یه ترفند بگم به خانمایی ک دارن پستامو میبینن من خودم اینو تجربه کردم  اکثر خانمای ...

اره منم دست پختم خوشمزس همه غذاهارو پر اب و تاب و با همه مخلفاتش درست میکنم یکی از دلایلی که چاق شدم نداشتن تحرک و همین زیاده روی در خوردن بخصوص ریزه خواری حین اشپزی