رسم و رسوم ازدواج دیگه... حنابندون چطوری میگیرن... مادرشوهرا دخالت دارن یا ن
اره مادرشوهرا دخالت دارن جهزیه مفصل میخان حنابندون باید حتما باشه ،شب عروسی هفت نوع غذا واس داماد ،وصبحانه صبح عروسی کل فامیل درجه یک داماد باید دعوت بشن توسط خانواده عروس وخیلی چیزای دیگه راستی طلای،بیشتری هم نسبت ب بقیه میخرن واکثرا مردای شکمو دارن خوش خوراکن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
رسم و رسوم ازدواج دیگه... حنابندون چطوری میگیرن... مادرشوهرا دخالت دارن یا ن
الان رسم و رسوم تقریبا توو کل ایران یکی شده دقیق ننیدونم این ی مورد رو ولی در کل خانواده ها اکثرا مردسالار و سخت متعصبن به ناموسشون و غیرتین ولی از آنجا که خانواده ها خیلی پرجمعیتن و عروس ممکنه در معرض دخالت های این و اون قرار بگیره دوری و دوستی مثل خوبیه توو اون موقعیت زندگی کردن ولی مردمشون فوق العاده خونگرم و بامحبتن ولی اینایی ک من میگم کلیات بازد سخت تحقیق کرد در گورد طرف خودش و خانواده ش اگه ب حسن شهرت معروف باشن قطعا خوبن
بروجردی؟؟؟ بابای خاستگاه دوتا زن داره... اما ثروتمندن😐
خخخخخخ.ولی خانواده هاشون خیلی دخالت میکنن اگه از اول جلوشون بگیری خوبه یکی از دوستام شوهرش بروجردیه خیلی خیلی پسر خوبیه ولی شب عروسیش مادرش میخواست شروع کنه بابای دختره جلوشونو گرفت دیگه همون شد که دخالت کنه
عزیزم این علامت رو وارد زندگیت نکن 🧿 این علامت تک چشم شیطان هست به اشتباه وارد فرهنگ ما شده
اینو تو هر خونه ی ایرانی هس😂
خودتونو بزور تو دل کسی نچپونید از باسنش میزنید بیرون، از ما گفتن بود:)برام مهم نیست تو راجبم چی فکر میکنی.مهم اینه که من خودمو میشناسم، خودم میدونم چجور آدمیم، دوس دارم چجوری باشم، چجوری بگردم، باور کن نظراتت برای من مهم نیست.چون نظرای تو برای خودته و به من اصن مربوط نمیشه.،،چایی که سرد میشه روش آب جوش میریزن که گرم شه؛ چایی گرم میشه ولی کمرنگ میشه.رابطه ها ام اینطورین ، شاید بعد از یه دعوا یا جدایی دوباره باهم گرم شید ولی اون رابطه کمرنگ میشه ، هیچی دیگه مثل قبل نمیشه هیچی،،بعضی وقتا یه دونه انگشت وسط برای اینکه طرف بدونه چه حسی داری کافی نیست. واسه همینه که دوتا دست داری:)،، برای عاشق شدن ، دوست داشتن کافی نیس اندکی خریت به علاوه گذشت به میزان لازم هم باید بهش اضافه کرد:) تو رابطهای که قراره همش اشتباهات طرفتو ببخشی، یه بار خودتو برای انتخابِ اشتباهت ببخشو تمومش کن،،