2777
2789
عنوان

دوستم باردار شده خیلی نگرانه میگه من میمیرم سرزایمان 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 52 پست
عزیزم اولا وضعیت مالی خوبی دارن دوما زایمان چهارم لوله هاش و بسته بنده خدا فکر نمیکرده که باردار بشه ...

این بنده خدا فکر کنم‌ هیچ روش جلوگیری براش کار نمیکنه احتمالا رحمشم‌در بیاره بچه بره یه جا دیگه خودشو جا کنه

.مودبانه نظر میدم کسی هم‌بی ادبی کنه یا ببینم جواب بقیه رو بد میده بهش میگم چقدر مودبه و میرم دیگه جواباشو‌از اعلاناتم پاک میکنم خودتو‌خسته نکن دوست مودب جواب بدی
پول که خیلی خوبه، همه میدونیم  پس بهش بگو به پولاش فکرکنه ترسش خودبخود رفع میشه

ازبس توپول و رفاه بوده پول هیچ ارزشی نداره براش..بهش گفتم پول دارین خداروشکر کن فقیر نیستی اگه فقیر بودی چیکار میکردی الانم بچه هاش پرستار دارن پول باشه همه چیز حله ولی خله دیگه 

گلهای زندگی منوشوهرم 🌷🌷🌷سه تابچه دارم دوتاپسر👨‍⚕️👨‍⚕️یه دخمل👩‍⚕️ شوهرم عشقمه♥️همسر عزیزم ای بودونبودم 😍من عاشقت هستم باهمه وجودم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این بنده خدا فکر کنم‌ هیچ روش جلوگیری براش کار نمیکنه احتمالا رحمشم‌در بیاره بچه بره یه جا دیگه خودش ...

عزیزم من چندین نفر و دیدم با لوله بسته باردار شدن تیکه ننداز خودم داخل مطب دیدم زنی جیغ جیغ کنان رفت داخل مطب دکتر صداشون میومد که بالوله بسته باردار شدن دکتر می‌گفت احتمالا گره باز شده اون خانم هم در شرف طلاق بودن و بافریاد می‌گفت به دکتر که بدبختم کردین

گلهای زندگی منوشوهرم 🌷🌷🌷سه تابچه دارم دوتاپسر👨‍⚕️👨‍⚕️یه دخمل👩‍⚕️ شوهرم عشقمه♥️همسر عزیزم ای بودونبودم 😍من عاشقت هستم باهمه وجودم😍

خواست خدا بوده دیگه.ما یه اشنا داریم ام اس داره دکتر به شدت بارداری روبراش ممنوع کرده بود ول خودش خیلی دلش بچه میخواست بارشد الان پسرش پنج سالشه خودشم خداروشکر مشکل خاصی براش پیش نیومد 

گلم من ۱۵ سالگی باردار شدمو بچمو به دنیا آوردم  دوستتون ۴۰ سالشه و می‌ترسه 😂😂😂

چی بگم والا خیلی نصیحت کردم گوگوش شنوا.. البته دکترشم ترسوندتش 

عزیزم من چندین نفر و دیدم با لوله بسته باردار شدن تیکه ننداز خودم داخل مطب دیدم زنی جیغ جیغ کنان رفت ...

تیکه‌نند اختم.چرا سریع هر کی هر چی میگه حالت دفاعی میگیری.گفتم‌بنده خدا.خودم علوم‌پزشکی درس خوندم.این‌حجم‌عصبانیت برا یه‌کامنت عادی که میگم هیچ روشی جواب نمیده برا دوست‌طبیعی نیست چقدر زندگی با امثال شما سخته.

.مودبانه نظر میدم کسی هم‌بی ادبی کنه یا ببینم جواب بقیه رو بد میده بهش میگم چقدر مودبه و میرم دیگه جواباشو‌از اعلاناتم پاک میکنم خودتو‌خسته نکن دوست مودب جواب بدی
خواست خدا بوده دیگه.ما یه اشنا داریم ام اس داره دکتر به شدت بارداری روبراش ممنوع کرده بود ول خودش خی ...

خدارو صد هزار مرتبه شکر ❤️

تیکه‌نند اختم.چرا سریع هر کی هر چی میگه حالت دفاعی میگیری.گفتم‌بنده خدا.خودم علوم‌پزشکی درس خوندم.ای ...

حالت دفاعی نگرفتم گلم توضیح دادم براتون اگه باعث ناراحتی شما شدم ببخشید عزیزم 

خواست خدا بوده دیگه.ما یه اشنا داریم ام اس داره دکتر به شدت بارداری روبراش ممنوع کرده بود ول خودش خی ...

دکترش سوادش کم‌بوده.میدونستین‌ام‌اس بیماریه‌که هورمونایی که تو‌زمان‌بارداری ترشح میشه برا بهبود روند بیماریشون‌خوب هست .اولین‌بار شنیدم‌منع بارداریو‌اگر مشکل حرکتی نداشته البته

این خانمم ایشالا دخترشو صحیح وسالم توبغلش میگیره فقط تا میتونه استرس واز خودش دور کنه 

انشاالله دعا کنید براش برای منم دعا کنید خدا صبر ایوب بده ازدست گریه کردناش 

دکترش سوادش کم‌بوده.میدونستین‌ام‌اس بیماریه‌که هورمونایی که تو‌زمان‌بارداری ترشح میشه برا بهبود روند ...

روند بیماریشو دقیق نمیدونم ولی میدونم که یه مدت با عصا راه میرفت ولی الان خوبه خدا رو شکر.ام اس هم فک کنم چند نوع داره شاید برا این خانم بارداری خطرناک بوده

روند بیماریشو دقیق نمیدونم ولی میدونم که یه مدت با عصا راه میرفت ولی الان خوبه خدا رو شکر.ام اس هم ف ...

الان بهترن عزیزم