2777
2789
عنوان

فروش روروِئک نو به قیمت دست دوم

598 بازدید | 8 پست
سلام مامانهای گل مامان من رو سیسمونی بهم روروئک داد اما پسرم هرگز ازش استفاده نکرد، الانم تو اتاقش جا رو گرفته واسه همین تصمیم گرفتم که به قیمت دست دوم بفروشمش در حالیکه کاملا نو هست و حتی چسب و مارکش رو هم نکندیم و جعبه هم داره ویژگی هاش: تنظیم ارتفاع در سه مرحله قابلیت جمع شدن صندلی روروئک و تنبدیل شدن به واکر جمع شدن میز جلو روروئک و استفاده به عنوان صندلی غذا قفل زیر پایه کودک ( واسه مواقعی که میخواین برین دستشویی ، نماز ، ... و نمیتونین مراقب نی نی باشین، زیر پاش قفل میشه که نتونه با روروئک جایی بره ) دارای حالت جامپینگ ( واسه نی نی های یه کوچولو بزرگ تر که توش بالا و پایین بپرن ) موزیکال هم از رویه فرمون و هم زیره پا قیمت 300 تومن آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس
روروعک خیلی استفاده داره منصفانه ازش بخرین.برعکس بعضی بچه ها دختر پنج ماهم هم از روروعک هم کالسکه هم کریر هم تخت پارک از همه چیش تا حالا ک خیلی استفاده کرد خیلی خوشگله ایشالا خوب بفروشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.