2777
2789
عنوان

بچه ها این جوشا ک زدم واس چیه

61 بازدید | 9 پست

من صورتم صاف صاف بود همیشه حالا کنار گوشم ت صورتم پره جوش ریز شده بعضیاش توعکس مشخص نیستن ولی دست میزنم حس میشه

بخاطر چی هست چیکارکنم خوب شه

ماسک میزنی؟

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بستگی به سنت داره. اگر نوجووونی کم کم این جوشا رو میزنی بخاطر سنت . اگر نه مصرف مواد ارایشی خراب، استرس، نزدیکی به پریودی، استفاده از وسایل آلوده، اصلاح، حساسیت پوستت و موارد دیگه میتونه باشه. یه مدت هم اگ زیاد حرف از جوش میزدی یا تصاویرشو میدیدی میشه گفت جذبش کردی

از سال ۹۵ موقع تصادفم و از سر تو تخت موندن با نی نی سایت آشنا شدم و همش خواننده خاموش بودم. سال ۹۶ یه تاپیک زدم به اسم (عجیب اما واقعی) که تعریف یه اتفاقی از خودم بود و هیچکس باورش نشد و شروع کردن به تمسخرو....دیگه خودتون بعضی کاربرا رو میشناسید، منم عصبی شدم و لغو کاربری.. سال ۹۷ با یه کاربری بنام آنشرلی دوباره برگشتم که گمش کردم و از اون موقع دیگه سرنمیزدم اینجا یا خیییییییلی کم. راستی یه نکته اگر نمیخواید بهتون خیانت بشه یا زندگی زناشوییتون خراب بشه به نی نی سایت نیاید یا لاقل وارد این تاپیکا نشید چون ضمیر ناخودآگاه جوری برنامه ریزی شده که هرآنچه بهش عادت کنه کم کم با برنامه ریزی اونو به واقعیت زندگیتون تبدیل میکنه و......دربارش مطالعه کنید واقعیت خطرناکیه بیدار شید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به سنت داره. اگر نوجووونی کم کم این جوشا رو میزنی بخاطر سنت . اگر نه مصرف مواد ارایشی خراب، اس ...

ولی جوش خیلیا رو در میارم البته بعدش دستمو میشستم😑

شایدم مال هورمونه چون این ماه ۱۰ روز زودتر پریودشدم

۲۰ سالمه

رد کردی تقریبا سن جوش زدن رو ولی بازم محتمله ممکنه . تنها کاری ک الان بکنی اینه که ماسکای خونگی ضدجوش بزن و دمنوش ضد جوش بخور. میره. از گوگل دربیار.

چند هفته صبر کن اگ نرفت یعنی مشکل پوستی داری برو دکتر حتما تا لک نشه

از سال ۹۵ موقع تصادفم و از سر تو تخت موندن با نی نی سایت آشنا شدم و همش خواننده خاموش بودم. سال ۹۶ یه تاپیک زدم به اسم (عجیب اما واقعی) که تعریف یه اتفاقی از خودم بود و هیچکس باورش نشد و شروع کردن به تمسخرو....دیگه خودتون بعضی کاربرا رو میشناسید، منم عصبی شدم و لغو کاربری.. سال ۹۷ با یه کاربری بنام آنشرلی دوباره برگشتم که گمش کردم و از اون موقع دیگه سرنمیزدم اینجا یا خیییییییلی کم. راستی یه نکته اگر نمیخواید بهتون خیانت بشه یا زندگی زناشوییتون خراب بشه به نی نی سایت نیاید یا لاقل وارد این تاپیکا نشید چون ضمیر ناخودآگاه جوری برنامه ریزی شده که هرآنچه بهش عادت کنه کم کم با برنامه ریزی اونو به واقعیت زندگیتون تبدیل میکنه و......دربارش مطالعه کنید واقعیت خطرناکیه بیدار شید
ولی جوش خیلیا رو در میارم البته بعدش دستمو میشستم😑 شایدم مال هورمونه چون این ماه ۱۰ روز زودتر پریو ...

پس میشه گفت جذبش کردی. همون اگر تا یکماه خوب نشدی برو دکتر

یعنی تا یکماه ممکنه بمونه؟

اگر مشکلت هورمونیه اره و حتی بیشتر. صبر کن تا یکماه یا چند هفته