shirintarina مدیر عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 444 عنوان عاشق گل و گیاه | مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 18 پست بچه ها من از بچگی عاشق گل و گیاه و کشاورزی بودم و البته جانور😂😂😂 الان خداروشکر یه باغچه کوچیک دارم که توش کلی سبزی و صیفی جات کاشتم 👑💎به از این چه شادمانی که تو جانی و جهانی... آموزش انواع پاکسازی و شمع تراپی اصولی، انجام انواع پاکسازی 1401/04/15 | 01:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shirintarina مدیر استارتر عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 444 در اورد؟؟! آره کوچیکن امسال پارسال اسفند کاشتم تیر برداشت کردم اما امسال هنوز برداشت نکردم 👑💎به از این چه شادمانی که تو جانی و جهانی... آموزش انواع پاکسازی و شمع تراپی اصولی، انجام انواع پاکسازی
angel_eyse عضویت: 1400/08/16 تعداد پست: 1503 آره کوچیکن امسال پارسال اسفند کاشتم تیر برداشت کردم اما امسال هنوز برداشت نکردم چقد اب میدی هرروز یا یک روز در میان؟برگ کدوهای من سبز شده از چیه سر در میاری
shirintarina مدیر استارتر عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 444 چقد اب میدی هرروز یا یک روز در میان؟ برگ کدوهای من سبز شده از چیه سر در میاری هرشب بهشون آب میدم مثل جوب درست کن آب بده اولش که میکاری تا یه هفته حسابی باید آبیاری کنی من خبارم کاشتم حالا عکساشونو میزارم 👑💎به از این چه شادمانی که تو جانی و جهانی... آموزش انواع پاکسازی و شمع تراپی اصولی، انجام انواع پاکسازی