بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه میخای یه مدت بری خروج بزن اگه میخای کاربریت کلا بسته شه ب نی نی یار ۳پیام بده
از خودمون بپرسیم :اگه بکارنت ازت چی سبز میشه؟قبلا ادم ضعیفی بودم پرخاشگر شدم تنها شدم عصبی شدم متنفر شدم بدبین شدم اما الان که خودمو دوس دارم همه چی متفاوت شده تونستم دوباره دل خودمو به دست بیارم ۳تا عشقای من مادرم خواهرم اشکانم
نمیدونم خیلی ساله خواننده خاموش بودم نظرات رو گاهی میومدم میخوندم از وقتی عضو شدم خیلی تو سایتم میخوام جوری بشه که دیگه نتونم نظر بدم و کامل از سایت دربیام.
من از قوانین سایت خیلی سر رشته ندارم اگه کاربریم بسته بشه خواستم یه روزی دوباره برگردم میتونم با همی ...
نه با این شماره نمیشه دیگه و این اسم ترجیحا خروج رو بزن یه مدت
ک اگر دلت خواست با همین کاربری بیای
من درخواست دادم ب نی نی یار ۳ برام حذف کاربری زد
ولی الان هر چی گشتم پیداش نکردم
از خودمون بپرسیم :اگه بکارنت ازت چی سبز میشه؟قبلا ادم ضعیفی بودم پرخاشگر شدم تنها شدم عصبی شدم متنفر شدم بدبین شدم اما الان که خودمو دوس دارم همه چی متفاوت شده تونستم دوباره دل خودمو به دست بیارم ۳تا عشقای من مادرم خواهرم اشکانم