2821
2789

سلام خانما من شوهرم و زندگیمو خیلی دوست دارم و اصلانم تا حالا از زندگیم و شوهرم خداروشکر چیزی ندیدم ولی یه چنده ماهیه شوهرم رفته دوره ی مربی گری رو داره یاد میگیرع و بهش مدرک و حکم دادن و خود مربی ها برای اینکه تو کلاس ها شرکت کنند یه گروه تو واتساپ زدند خیلی وقته این گروه رو داره شوهرم ....توی اون گروهم خانم های زیادی هستن که همه هم از یک شهریم .....گوشی شوهرم که برداشتم دیدم نوشته سلام بچه ها اصل بدین و بعد هرچی بعدش نوشتن این گفتگو پاک کرده که بعد یک نفر پیام داده بود من فهمیدم که شوهرم قللش ایمو نوشته ...حالا من از دستش ناراحت شدم میگم گفتی برم کلاس مربی گری دیگه قاطی شدن با همگروهی ها چیه که کم کم به پی وی هم میرسین شوهرم میگه تووو خیلی حساسی ...حالا از اون وقتی مغزم درگیره که ایا واقعا من خیلی حساسم و بزارم چت تو گروه بکنه بدون هیچ گیر دادنی چون خانمای اون گروهم چنان لفظ قلم مبگفتن من نازنین ۲۱ ساله از......لطفا بیاین 

حق با توعه..صد در صد

بخدا من زن سختیگری نیستم ولی اون خانمه با ویس چنان با عشوه میگفت  و همه شون چون مربی هستن همه انداما درست و سیتان پیتان بودن ....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بخدا من زن سختیگری نیستم ولی اون خانمه با ویس چنان با عشوه میگفت  و همه شون چون مربی هستن همه ا ...

حق داری عزیزم...شاید شوهره تو خوب باشه ولی بعضی زنا......اووووف

‏چه می‌دونم،،،منم بار اولیه که دارم زندگی می‌کنم :)

منم بودم بدم می یومد ولی خب هستن ادمای مثل جاری من که شوهرش انقدر راحت با مشتری های زنش حرف میزد انگار خواهری چیزی هست اینم میخندید همراهی میکرد 😕البته ناگفته نماند برادر شوهرم خیلی چشم پاکه 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
حق داری عزیزم...شاید شوهره تو خوب باشه ولی بعضی زنا......اووووف

دقیقا چون شوهرم خداروشکر خوبه و خطایی ازش سر نزده برا همین خیلب میترسم ...و جنس خودمو الان میبینم چه موجوداتی شدن البته دور از جوون شما

منم بودم بدم می یومد ولی خب هستن ادمای مثل جاری من که شوهرش انقدر راحت با مشتری های زنش حرف میزد انگ ...

نه خواهر شوهر من اصلا با زن های غریبه بگو بخند نداره ولی این کارشم اصلا خوشم نیومد...

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز