2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگین

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    

در حالی که تو حموم چشمامو بسته بودم و موهامو میشستم یه صدایی تو گوشم گفت دو دیقه دیگه میمیری...

توجه نکردم و اومدم بیرون،،وقتی دوباره برگشتم تو حموم از دیدن جنازه  خودم رو زمین وحشت کردم...

هرکی ما رو خواست حتما یچیزی از ما میخواسته👌💔هرکی هم نخواست، حتما چیزی از ما بهش نمیماسه🙂 دنیا، دنیای بی رحمیه🙃 اینو همیشه یادت باشه تو تنهایی💔

با نگاه کردن به چشمای عشقم دلم آب میشد...

تا وقتی که یکی زنگ در رو زد و مجبور شدم دوباره به فریزر برگردونمش...

هرکی ما رو خواست حتما یچیزی از ما میخواسته👌💔هرکی هم نخواست، حتما چیزی از ما بهش نمیماسه🙂 دنیا، دنیای بی رحمیه🙃 اینو همیشه یادت باشه تو تنهایی💔

خونمون جن داره متمئنم خیلی سروصدا میکردن شبا درو میبستم صب باز بود هر شب ساعت ۱۲سروصداها شروع میشد بعدش شوهرم رفت پیش یه دعانویس ازون روز بع بعد صداهاقط شد درهم باز نشد