2777
2789
عنوان

با این گاز کیف چیکار کنم آخه

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 28 پست
اسمشو میدونی از کجا بگیرم

اگه شیشه ای نیس با اسکاچ بکش

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقع عروسیمون ما مستاجر بیرون کردیم بیاییم خونه خودمون به خدا تا لامپ آشپزخونه یه وجب روغن روش بود پ ...

عزیزم مستاجر هیچ وقت دلش به حال صاب خونه نمیسوزه پیش خودش فک نمیکنه که داره حریم خودشو تمیز میکنه فک میکنه داره نوکری صابخونه رو میکنه

عزیزم مستاجر هیچ وقت دلش به حال صاب خونه نمیسوزه پیش خودش فک نمیکنه که داره حریم خودشو تمیز میکنه فک ...

ما مستاجر داریم حیاط خونمون مث دسته گل کرده تو حیاط که یکی دوبار رفتم به سلیقه س خواهر بغضیا سلیقه ندارن 

آخه من تعجبم اینه خودشون چطور زندگی کردن تو این کثیفی

دقیقا

بخدا چند ساله خونه دستشه 

معلومه یه بارم پرده شو نشسته

کاملا مشخصه

هیچ گونه اقدام واسه تمیزی ش نکرده

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
ما مستاجر داریم حیاط خونمون مث دسته گل کرده تو حیاط که یکی دوبار رفتم به سلیقه س خواهر بغضیا سلیقه ن ...

البته به سلیقه ام هست این مستاجرا هرچی پول ازشون بگیری باید صرف تعمیر و تمیزی خونه کنی البته ی سریاشون خدا کنه همه مستاجرا خونه دار شن

عزیزم مستاجر هیچ وقت دلش به حال صاب خونه نمیسوزه پیش خودش فک نمیکنه که داره حریم خودشو تمیز میکنه فک ...

اخه تو اون سوسکا چطور میشه زندگی کرد صاحب خونه به جهنم خودشون چندش نمیشن 

به خدا ما کابینت ام دی اف با اسکاج و تاید شیستیم تا این حد یه هفته سم پاشی کردیم اخرشم باز کابینت ساز اودیم کابینت هارو باز کردیم دیدیم وای خدا پشتش پر سوسکه اخه مگه میشه 🤢🤮

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

ما مستاجریم

تازه اومدیم این خونه 

روزی که اومدیم بازدید خودشون ساکن بودن

وای باورت نمیشه توالت ایرانی و فرنگیش

😓😓😓

بازم خودشون رفتن چندروز مهلت خواستن تا به قول خودشون خونه رو تمیز کنند

یه درصد بهتر شد 

من کمک گرفتم خانم با وایتکس و پودر و مایع رفت سراغ سرویسها