2777
2789

چرا نوزاد و بازیچه خودتون میکنید اخه؟چرا چیزایی که قدیمی ها میگن و میدید به بچه ای که روده و معده ش انقد حساس و ظریفه.

یذره مطالعه کنید.فک نکنید ترنجبین و شیر خشت بدید خوب میشه

یا فک مثلا قدیمی ها میگن مادر از فلان ماه تو حاملگی کاسنی بخوره گرمی نخوره و فلان بخدا که همش از جهل هست این حرفا.دلیل زردی و ببنید علت دقیقشو بررسی کنید بعد از این کارا کنید

فاز هم بر ندارید که دکترا حالیشون نیست و طب سنتی فلانه بهمانه.همین دکترا و علمشون اگه نبود الان همه از شر این همه مریضی خلاص نمیشدن.یا شما باید همون تو خونه با ترس زایمان میکردید.

خلاصه توزوخدا به نوزادتون چیزی ندید.همین ماه پیش بخاطر همین چیزای گیاهی واسه رفع کولیک یه نوزاد ۳روزه فوت شد.نکنید

تورو سننه قربونت برم!!!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همیشه که اینطور نیست

پسر خودم کولیک داشت فقط با ترنجبین خوب میشد هر روز میدادم اروم بود 

به دکترش گفتم داروهای شما اثر نکرد ولی ترنجبین ارومش میکنه گفت اشکالی نداره بهش بده

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده