2777
2789
عنوان

عکس رنگی در اصفهان

3112 بازدید | 23 پست

احتیاط کار هرچی زنگ میزنم جواب نمیده دکتر سیروس گفت ۶۰۰ تومن جای دیگه ای میشناسین که بدون درد بگیرن ممنون میشم راهنمایی کنید 

معین زِد یجایی تو اهنگش میگه:من سرم را شیره میمالم که یادت نیستم اما،پشت حجم بیخیالی دوستت دارم هنوز❤من همونیم که هرشب یادش میره چقدر دوسش نداریو دوباره عاشقت میشه❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم،، شما آخر کجا رو انتخاب کردی؟ منم این ماه میخوام عکس رنگی بگیرم،، نمیدونم کجا برم؟؟  ...

سلام من دیروز رفتم دکتر احتیاط کار طبقه پایینش رادیولوژی هست اونجا گرفتم ۳۰۵ تومن گرفت گفت بدون درد ولی بازم درد داشت چون لوله چپم کلا بسته شده بود ولی باز شد خداروشکر دردشم اندازه دردای پریودی خودم بود 

معین زِد یجایی تو اهنگش میگه:من سرم را شیره میمالم که یادت نیستم اما،پشت حجم بیخیالی دوستت دارم هنوز❤من همونیم که هرشب یادش میره چقدر دوسش نداریو دوباره عاشقت میشه❤
سلام من دیروز رفتم دکتر احتیاط کار طبقه پایینش رادیولوژی هست اونجا گرفتم ۳۰۵ تومن گرفت گفت بدون درد ...

مرسی از جوابت،، چطور تونستی نوبت بگیری؟ من هر چی زنگ زدم مطبش اشغاله؟؟ 

حضوری باید برم؟؟ نوبتاش چند وقته هست؟؟ 

ببخشید اینقدر سوال کردم 🙈🙈

مرسی از جوابت،، چطور تونستی نوبت بگیری؟ من هر چی زنگ زدم مطبش اشغاله؟؟  حضوری باید برم؟؟ نوبتا ...

شمارشو برات میفرستم زنگ بزن از ساعت ۸ تا ساعت ۱ هستن عصری نیستن

۰۳۱۳۲۲۸۰۴۵۶

ممنون عزیزم،، شما قبلش واسه بررسی عفونت کاری کردید یا داروی خاصی مصرف کردی؟؟ 

نه گلم ولی ۶ تا آزیترومایسین واسم نوشت گفت بخور بعد از انجام عکس احتمال عفونت هست 

مرسی عزیزم،،، قبلش خودت مسکن نخوردی؟؟  درد داشت؟  میگن اینجا بدون درده

همونجا گفت یه شیاف دیکلوفناک بزن.اگه قرص دی سیکلومین هم داری یدونه بخور.۳۰۵ هزارتومن دادم واسه بدون دردش ولی بازم درد داشت دردش مثل پریودی های خودم بود

آتنا جان من واسه فردا نوبت گرفتم،، آدرسشو همون بزرگمهر،، خ نواب هست؟؟؟ 

اره گلم یه پنجاه متر داخل کوچه دست چپ.

مرسی عزیزم،، تو دلیل چسبندگی رو متوجه شدی؟؟  

مال من چسبندگی نداشت عفونت لوله چپ رو بسته بود که باز شد تو رفتی؟ چیکارکردی؟

مال من چسبندگی نداشت عفونت لوله چپ رو بسته بود که باز شد تو رفتی؟ چیکارکردی؟

نه من نوبتم رو انداختم سه شنبه،،، 

خیلی معطلی داره؟؟ سقط نداشتی؟ 

من یه سقط داشتم دیگه باردار نشدم 😔😔