یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام عزیزم،، شما آخر کجا رو انتخاب کردی؟ منم این ماه میخوام عکس رنگی بگیرم،، نمیدونم کجا برم؟؟ ...
سلام من دیروز رفتم دکتر احتیاط کار طبقه پایینش رادیولوژی هست اونجا گرفتم ۳۰۵ تومن گرفت گفت بدون درد ولی بازم درد داشت چون لوله چپم کلا بسته شده بود ولی باز شد خداروشکر دردشم اندازه دردای پریودی خودم بود
معین زِد یجایی تو اهنگش میگه:من سرم را شیره میمالم که یادت نیستم اما،پشت حجم بیخیالی دوستت دارم هنوز❤من همونیم که هرشب یادش میره چقدر دوسش نداریو دوباره عاشقت میشه❤
همونجا گفت یه شیاف دیکلوفناک بزن.اگه قرص دی سیکلومین هم داری یدونه بخور.۳۰۵ هزارتومن دادم واسه بدون دردش ولی بازم درد داشت دردش مثل پریودی های خودم بود
معین زِد یجایی تو اهنگش میگه:من سرم را شیره میمالم که یادت نیستم اما،پشت حجم بیخیالی دوستت دارم هنوز❤من همونیم که هرشب یادش میره چقدر دوسش نداریو دوباره عاشقت میشه❤