دلم لک زده برا عروسی، دوران مدرسه، شبای اردوو، خندیدن از روی واقعیت، نشستن پیش دوستام، مزاحمت های 9990،چت تو گروه های تلگرامی، بسته های 11 شب تا 7 صبح 1000 تومنی و...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔 دختر فرفریم سه ساله شدی 👧 میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐 مادر یعنی: همه دردات مال من/ یاخچی که وارسان ♡ دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!
تا جایی که ذهن یاری میکنه کاربری پنجممه 🤪 تو همان یک نفری که برایم همه ای...❤ m♡y مامان آینده 😍✨ همه چی درست میشه 😻 انقدر قشنگ میچینه برات خدا که باورت نمیشه 😍توکل کن به خدا رفیق 🙂تهش قشنگه ناامید نشو ✌🏻🦋
بستنی سالار که ۵۰۰۰ تومن بود و خییییییییییلی گرون محسوب میشد
اون شبایی که زود میخوابیدم و صبح واتساپمو چک میکردم و میدیدم یه گروه ۲۰۰۰ تا پیام داره
https://t.me/zhaazh_khaa کانال تلگرامم✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻