2777
2789
عنوان

بهرام افشاری😂

335 بازدید | 7 پست

دیشب خوابش رو دیدم 😐😂

تعبیرش چیه؟😂😂

به نام خداوند رنگین کمان!:)🖤🌈🕊  بچه ها نخندینا!:)🖤🎤    بارون اومدو یادم داد!:)🖤🌧🕊 به مامان چیزی نگو!:)🖤🕊      بچه ها ناموسا کمک!:)🖤🖐🏻🕊                                              نه می بخشیم نه فراموش میکنیم🖐🏻🖤🕊                                   فاقد اعصاب!!!!!                                                            این کابری دست چند نفره! 
قراره قدت بلند بشه😌😌😌

واقعااااااا؟😮😂

به نام خداوند رنگین کمان!:)🖤🌈🕊  بچه ها نخندینا!:)🖤🎤    بارون اومدو یادم داد!:)🖤🌧🕊 به مامان چیزی نگو!:)🖤🕊      بچه ها ناموسا کمک!:)🖤🖐🏻🕊                                              نه می بخشیم نه فراموش میکنیم🖐🏻🖤🕊                                   فاقد اعصاب!!!!!                                                            این کابری دست چند نفره! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بر چهار وجه است 

اول مال و مقام 

دوم فرزند 

سوم کنیزک 

چهارم دشمن

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          
در همین حد استعداد تعبیر خواب دارم دیگه، شرمنده😃

نه مرسی واقعا😂

بر چهار وجه است  اول مال و مقام  دوم فرزند  سوم کنیزک  چهارم دشمن

وای خدا از کجا فهمیدی؟🥺😂

وای خدا از کجا فهمیدی؟🥺😂

یوزارسیف هستم⁦✌️⁩😂

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝