2777
2789
عنوان

سنگسار

3010 بازدید | 92 پست

سلام اگرخانمی با برادرشوهرمجردخودش رابطه داشته باشه حکمش چیه ؟وآیا کسی راهی بلده که گیربیفتن  واین قضیه چوب دوسرطلاست بایدچیکارکرد ایاسکوت ؟تاوقیحانه ادامه بدن؟نگیدبشمامربوط نیست  دنبال جواب وراه حلم  دنبال کمکم

نمیدونم 

نه متاهلم نه برادرشوهر مجرد دارم

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راه حلی نداره. دو نفر می خوان توی لجن باشن. طرف زندگیشون تصمصم میگیره با لجن ادامه بده یا نه. حکم سنگسار هم الکی نیست. باید 4 نفر شاهد عینی ماجرا باشن. ماجرای دخول رو 4 نفر عینا دیده باشن

دیگه سنگسار تو قانون نیس، مرد زن دار یا زن شوهر دار اگه زناشون با شهادت اثبات بشه اعدام در عیر این صورت ۱۰۰ ضربه شلاق، که در واقع اثبات با شهادت غیر ممکنه ۴ نفر چه طوری همزمان ببینن رابطه اینا رو؟ پس کلا شده ۱۰۰ ضربه شلاق

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

چه نوع رابطه ای  زنای محسنه یا رابطه نامشروع درحد ملاسمه  فرق دارن

محصنه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)
سنگسار خیلی غیر انسانیه  هر کی موافقش باشه سنگدله

دیگه همچین حکمی تو قانون وجود نداره از سال ۹۲ حذف شد

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!