2777
2789
عنوان

طلا

98 بازدید | 8 پست

بچه ها ۴ملیون دارم ینی شوهرم بهم داده دوس دارم پس انداز کنم میشه باهاش ی طلایه کوچیک بخرم

تو رو خدا اگه کسی میدونه بگه

میترسم برم طلا فروشی مسخرم کنن؟

تمام من برای توو....تویی ک جان من شدی....میشه واسه سلامتی خانوادم صلوات بفرستی

اره یه پلاک بگیر

سلام خانم های نازنین خواهشی داشتم🫠 فقط زمانی که میخواید بهم پیام خصوصی بدید بهم درخواست دوستی بدید چون بعد از پیامهاتون من لغو دوستی رو میزنم دوست ندارم ناراحت بشید 🥰🥰🥰🌸🌸🌸

وااا چرا مسخره ؟؟؟؟؟😐😐😐 

یه انگشتر یا گوشواره بگیر 

یا پلاک بگیر با زنجیر بدل بنداز تا زنجیرشم بخری

کسی که منو ریپلایی کردی اگه حرف چرت که درخور شخصیت خودت و تربیت خانوادگیته بهم گفتی جوابتو نمیدم تا بدونی ادم ندونستمت که جوابتو بدم 🙃 پس عقلتو به کار بنداز و  خودت احترام خودتو حفظ کن 🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر دایی من گوشواره سه تومنی خرید این اواخر 

برا چی مسخره کنن😐

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

میتونی پلاک یاگوشواره کوچک بخری یازنجیردیسکو

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

جسارتا غلط کرده ک مسخره کنه

خود طلافروشه با همین چندغازهای مردم شده طلافروش و الان هم ک میخوان طلا بفروشن یا بخرن ذره ای از این چندرغازها کوتاه نمیان و خودشون محتاج این پولهای مردم هستن

از سوت خودشون حاصر نیستن ذره ای کوتاه بیان و شک نکنید ک چ طلا رو بفروشن و چ بخرن در هر 2حالت شما بازنده ای

ولی اگر میتونید سعی کنید طلای دست دوم تمیز کم اجرت بردارید ک لااقل کمتر پول پرت داده باشید