2777
2789

خانمای بارداری که در تهران، آزمایشای اولیه بارداری برای چکاپ انجام دادن، هزینه شون چقدر شده؟ لطفا بگید.ممنون

خدایا دلم و آروم کن و بهم آرامش بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزینه سونوگرافی ها که اولیش سونوی قلب دومی غربالگری اول سومی غربالگری دوم تقریبا میشه یکونیم هزینه ازمایشا که ازمایش بتا و چکاب کلی و غربالگری اولو دوم میشه تقریبا دوتومن.منکه تااینجاش پیش رفتم حالا دیگ ازمایشی نمونده اما دوتا دیگ سونو مونده

هزینه سونوگرافی ها که اولیش سونوی قلب دومی غربالگری اول سومی غربالگری دوم تقریبا میشه یکونیم هزینه ا ...

من فک کردم کل هزینه هارو مبخوای😂اون چکاب کلی سیصد چهارصدتومنه البته بابیمه 

هزینه سونوگرافی ها که اولیش سونوی قلب دومی غربالگری اول سومی غربالگری دوم تقریبا میشه یکونیم هزینه ا ...

آره غربالگری که هزینه هاش بالاس. اگه هم بیمه نباشی که بالاتر هم هست. فقط چکاپ اولیه بارداری میخوام بدونم چقده؟

خدایا دلم و آروم کن و بهم آرامش بده