2777
2789

بچها من مادر بزرگ مادریم تو روستا زندگی میکنه

یه باغ هس بالای خونه مامانم و دوتا خالم همیجوری دادن ب داییم که فقط درخت بکاره ب خودش ندادن و تقسیم نشده 

حالا زن داییم از داییم نوشته گرفته که اون زمین با درختاش مال منه😐و اونو میخام 

بنظرتون این کاراش طبیعیه 😐راستی مادر بزرگم هم زنده هس

🤍🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی درخت بکاره برا مادر شما؟؟😕

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

ینی چی اونا بکارن مراقبت کنن آخر سر شما بیایین بخورین؟؟😳😑

کار اونا که درست نیست خاله و مادرت اومدن زرتگی کنن انگار اونا از شما ولی زرنگترن

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

نه فک کنم اجازه گرفته که میتونم زمین خواری کنم یا نه🚶‍♀️

درخت کاشته خونه نساخته که زمین خواری ک معنیش این نیس

همشو 

ببین نوشته که مهم نیست. وقتی مالک فوت کنه. ورثه تقسیم ارث می کنن. قانون هم کاری به دست نوشته نداره. اینکه سند و قولنامه به نام کی هست مهمه. وگرنه شما هم الان از مادربزرگت ده تا دستخط بگیر که کل زندگی مال شماست. ارزش نداره