2777
2789
عنوان

شیردهی و بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 36 پست
ناخواسته بود عزیزم خودمم اوایل خیلی ناراحت بودم ولی دیگه چیکار میشه کرد

انشالله که قدمش خیره عزیزم محض اطلاعتون رحم بعد زایمان  خیلی بیشتر امادهوبارداری مجدد هستش و سریعتر از حالت عادی بارداری انفاق میفته ولی برای اینکه این اتفاق برای سومیتون رخ نده و باز ناخواسته کاری پیش نیاد و رابطه جنسیتونم خدشه دار نشه میتونید iud  بزارید چون بچه ها خیلی به توجه نیاز دارن و بجه دوم از تربیت بچه اول بزرگ میشه  بهتره وقت بذارید برای تربیت بچه اولتون و دین حداقلی رو ادا کنید🙂

عفریته ریپلای نکن من از تو بدترما😐هر...در لباس خاستگاری ‌تورو خوشبخت نمیکنه ولی ببین خواهشا شغل پیدا کن تا عزت نفس بگیری به دردت میخوره تجربه هات از من گفتن بود ۱)به پیر به پیغمبر بچه نیارید که دست بزن شوهرتون و اخلاقای گوه دیگش خوب بشه خوب نمیشه بلکه بدترم میشه ولی چون بجه پس انداختی دوست عزیزم مجبوری بسوزی بسازی بعدم هر روز نسخه مرگ شوهرتو بپیچی ۲)یه بچه دارید الکی تولید فرزند نکنید چون اون بچتون تنهاست به هزارتا فاکتور فکر کنید بعدش اگه امکاناست و پول و حوصله داشتید اقدام کنید ۳)زن یه موجود ازاده غیرت همسرش براش عشق و پول وخوشبختی و خوشحالی نمیشه،زن ها توی جامعه ما هیچ اهمیتی به خواسته های خودشون نمیدن چرا؟ جرا به زبون میاریم‌شوهرم این رنگ مو رو دوست داره؟ شوهری که از رنگ مو سر درمیاره رو باید زد بی فانوس کرد نه که بگی وایی شوهر خوش سلیقم😐 خودت خودتو باور کن به شجاع بود نه بی نفص بودن ....از مردا چه توقعی دارید؟ که تورو مستقل بودن وقتی هنوز فکر میکنید ناموس کسی هستید؟مگه خودتون عقل ندارید؟ چرا به زبون میاری شوهرم دوست نداره برم سرکار؟ از تو سری خور بودن خوشت میاد یا احمق بودن؟ ۴)چرا بار اولی که مادرشوهرتون دخالت میکنه جلوش ایستادگی نمیکنید که دیگه تکرار نکنه مطمئن باش اتفاقی که باید بیفته میفته چه الان چه ده سال دیگه...۵)جهاز کلان و مارک ضامن خوشبختی کی بوده که شما دومیش باشی؟جهاز ساده بگیر و بقیه پولشو برای خودت تبدیل به سرمایه کن بزار مردم بیان بگن جهاز فلانی اینجوریه..‌ خب بگن مگه چی میشه جز اینکه وقتشون هدر میره؟۵) مگه بچه تو و همسرت نیست چرا از خانوادت سیسمونی میخوای؟ خانوادت توی فرزند اوری تو چه دخالتی داشتن که الان سیسمونیشو بدن؟... ۶)مرد خیانتکار و چشم چرون همیشه همین میمونه مردی که به همه نگاه میکنه تورو با همه مقایسه میکنه هیچ وقت ادم نمیشه بچه نیار ... ۷)آشغالترین حرفی که از قدیمیا به جا مونده و هممون که بالغ بر یک میلیون بار شنیدیم که بچه بیار زندگیت درست میشه شیرین میشه بخدا اینطور نیست فقط محکوم میشی به اینکه تو مادری تصمیمت روی سرنوشت بچه اثر داره بشین بسوز و بساز بچت بچه طلاق نشه پس خودت چی؟ 🙂 تو چی این وسط؟ کدوم زنی روحش مرده و بیخیال گندکاری شده که تو دومیش باشی؟ نسوز و نساز بجنگ! جنگجوی خشمگین باش ولی بجنگ!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین پسر من شیشه نمیخورد از شیر خودم که گرفتمش به شیشه عادتش دادم با شیشه براش شیر بده بخوره اول شیر ...

توکل بخدا از فردا باید شیشه شیرو امتحان کنم

منظورتون شیرموز اینا هس دیگه؟

تعداد قطره زیاد ریختم جواب ازمایش منفی شد،یعنی ممکنه به خاطر قطره زیاد خطا رفته باشه

چند قطره ریختی عکسشو بده ببینم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
ناخواسته بود عزیزم خودمم اوایل خیلی ناراحت بودم ولی دیگه چیکار میشه کرد

ناخواسته ها بسی شیرینتر میشن! 

چون سورپرایز خدا هستن.

به اون خانمهایی فکر کن که ناگهان وسط شیردهی متوجه بیماری خاصی میشن و برای شروع درمان مجبورن شیر رو قطع کنن!

الحمدلله که در نهایت صحت و سلامت میخوای قطع کنی...

اگر امکان پذیر باشه برات، با مصرف کلسیم و مولتی ویتامین، میتونی شیردهی رو ادامه بدی. پزشکانی داریم که نظرشون همین هست. مکمل خوب مصرف کن که بچه توی شکمت هم رشدش خوب بشه.

احتمال داره طعم شیرت کم کم بد بشه و خود نی نی نخواد بخوره.

میشه چیزهایی هم مالید، بدون اینکه بترسه، حس کنه طعمش بد شده.

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
توکل بخدا از فردا باید شیشه شیرو امتحان کنم منظورتون شیرموز اینا هس دیگه؟

آره میتونی شیر عسل بدی شیرو سه شیره مغزی جات قاطی کنی

من پسرم همون موقع تب کرده بود برای اینکه تبش بیاریم پایین آب سیب بهش میدادم اما با قطره چکون وقتی شیر میخواست تو خواب قطره چکون رو مک میزد گفتم یکبار تو شیشه بریزم شاید خورد دیدم خورد دیگه از اون موقع بهونه گیری نکرد 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
مگه نمیگن مزه اش عوض میشه نمیخوره؟ از شیر بگیرش چند شب گریه و بی قراری داره ولی از شرابط الان بهتره

مزه اش عوضم شده باشه باز دست بردار نیس طفلک خیلی غصشو میخورم

پسر من خیلی به شیر وابسته بود فکر کردم خیلی اذیت میشه اما یه شب دو شب بیشتر اذیت نکرد دیگه نخورد یه ماهی هست از شیر گرفتمش الان ۲۱ ماهشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
عزیزم💚یا تشنه س یا گرسنه اون لحظه ی غذایی میوه ای یا آب بهش بده

سعی میکنم همیشه سیر نگهش دارم ولی سیرم باشه عادت کرده باز میخواد هروقت سعی میکنم سرشو به چیزی گرم کنم گریه میکنه🥴

۷،۸ قطره اینا خط cواضح پررنگه همین

من حس میکنم حاله داره اگر یک خطه منفیه اما اگر حاله داره و حالش پخش نشده باشه مثبته گلم

من حس میکنم حاله داره اگر یک خطه منفیه اما اگر حاله داره و حالش پخش نشده باشه مثبته گلم

استرس گرفتم،نه هاله نمیبینم،هاله رو شما از کجا دیدی عزیزم،من دفعه اولمه بی بی میزنم بلد نیستم

فقط cخط داره

ناخواسته ها بسی شیرینتر میشن!  چون سورپرایز خدا هستن. به اون خانمهایی فکر کن که ناگهان وسط شی ...

ممنون از پاسخ و راهنمایی زیبایتون آره همه اینو میگن دلم به این خوشه که علایمم بیشتر به دختر میخوره توکل بخدا

مگه میتونم شیردهی رو ادامه بدم آخه میگن نهایت تا هفته بیستم میشه

آره میتونی شیر عسل بدی شیرو سه شیره مغزی جات قاطی کنی من پسرم همون موقع تب کرده بود برای اینکه تبش ...

ینی شیرو قط کنم بچه تب میکنه؟؟

فردا باید امتحان کنم اگه آب میوه جای شیر بخوره خیلی خوب میشه

آبمیوه خونگی بهش بدم دیگه؟