2777
2789
عنوان

وای قشنگ پشمام ریخته یه حالیم

434 بازدید | 19 پست

یه چندماهی مشکلاتمون زیاد شده به قول یارو به هر دری کوبیدیم امروز کلا کسل بودم و بی حوصله و ناامید و این حرفا .... یهو مشغول کار بودم بخدا ناخداگاه آیه سوره الرحمن ( فبای آلاء ربکما تکذبان ) تو ذهنم هی تکرار میشد اینقدر از ذهنم نرفت الان اومدم پلی کردم یکم گوش دادم بهش... بعدش رفتم تو گوگل خواصشو زدم کلی خاصیت داشت از جمله آسانی کار و حاجت روایی.... یه دفعه خوندم نوشته روز خوندنش سه شنبس... وای قشنگ دست و پام شل شد چون الان خوندمش و فردا هم سه شنبس ... کلی اشک تو چشام جمع شده قربون خدا برم که خودش راه نشون میده خودش از ناامیدی بیرونم میاره ... فک کن دقیقا امروز اون آیه تو مغزم تکرار شه و ناخواسته تو سه شنبه بخونمش اصلا یه حالیم🥺

خدا هست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا خیلی مهربونه تو هر شرایطی ازش غافل نشو چون‌ازت غافل نیست....اینو نمیگم که بگن بی درده درد نکشیده خدا خودش میدونه که منم خیلی تو سختیم ان شالله به حق مهربونیش دست هممونو بگیره و بلندمون کنه.....

من سپردم به خودش هرچه خدا میخواهد...❤
همین ایه ک اول تایپیک گفتی ۱۴ بار بگم فبی الاع ،فقط؟؟

نه فداتشم در روز سه شنبه ۱۴ بار سوره الرحمن ختم شه بهت پیشنهاد میکنم تو گوگل سرچ کنی کلیپی که شبکه دو ساخته رو نگاه کنی اینطور هم ختم کردی هم حس خوب میگیری... من که اون موقه پخش میشد پر از حس خوب از اون کلیپ و اون صدا میشدم الانم رفتم همونو گوش دادم

خدا هست...