2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون دنبال حس ششمی

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

به نظرم دختر ساده ای هستی یعنی از اونا نیستی که دنبال مد و ... می رن 

ظاهرت یه معصومیتی داره که اونا احساس می کنن اهل دوستی نیستی 

حتی اگه بهت نزدیک هم بشن بلد نیستی باهاشون حرف بزنی البته این حسه منه 

اگه دنبال این نوع توجهی بهتره اصلا بهت توجه نشه البته این نظره منه 

به نظرم دختر ساده ای هستی یعنی از اونا نیستی که دنبال مد و ... می رن  ظاهرت یه معصومیتی داره ک ...

عزیزم تمام حدسات درست بود، ولی برا ازدواجم انگار بهم فکر نمیشه. شما میدونی مشکل چیه؟خیلی دیگه مهم شده برام 24 سالمه. کلا هر چی از آیندم میدونی و فکر میکنی به دردم میخوره بهم بگو. ایشالله هر چی از خدا میخای بهت بده

عزیزم تمام حدسات درست بود، ولی برا ازدواجم انگار بهم فکر نمیشه. شما میدونی مشکل چیه؟خیلی دیگه مهم شد ...

به نظرم کمتر وارد جامعه میشی سعی کن حضور پر رنگ تری داشته باشی اینطوری احتمال ازدواجت بالا می ره 

نمی دونم شغل دارید یا نه ولی اگه ندارید دنبال یه کار بیرون از خونه باشید احساس می کنم اعتماد به نفستون هم پایینه سعی کنید این هارو بهتر کنید 

یه شخصیتی بسازید که پسرا دوست داشته باشن و اجازه ندید اون دختر ساده باقی بمونید 

عزیزم میتونی حدس بزنی آرزویی که دارم راجبه چی هست؟و اینکه به آرزوم میرسم؟

راستش نمی خوام دروغ بگم ولی نمی دونم ارزوتون چی یه ولی یه غم بزرگ رو احساس می کنم فعلا هم به نظرم ادامه داره و تاثیرش تا اخر عمرتون رو زندگیتون باقی می مونه 

نمی دونم چرا ولی حس می کنم این غم شما رو از پا در می یاره 

اگه راست گفتم لطفا زندگی رو اینقدر جدی نگیر و خودتو مهم ترین بدون و همه تلاشتون بخاطر خودت انجام بده 

انشالله که ارزوتون براورده می شه❤️