2777
2789
عنوان

بازی نکنید با احساس پسرا

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 49 پست
ژل باید هر 6 ماه بری تمدید و شارژ. تا کی اونوقت؟؟؟ 

تا هر وقت عشقش بکشه 

حالاخوبه کات شده که اینقدر پیگیرشی

اون این سبک زندگی و‌دوست داره شماهم این مدلی دلیل نمیشع همه مث شما فکر کنن و‌بخوان رفتار کنن

داداش شمام ان شاءالله باکسی که از نظذ فرهنگی و طرز فکر باشما یکیه ازدواج کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا هر وقت عشقش بکشه  حالاخوبه کات شده که اینقدر پیگیرشی اون این سبک زندگی و‌دوست داره شماهم ا ...

من کاری ب زندگی شخصی هیشکی ندارم دلش میخواد عمل کنه  خدا زیباست و زیبایی ها رو دوست داره. کلا داداشم با این قیافه خواستش اما فکر میکرد مادرزاد اینجوریه. بالاخره هر کسی برا زندگیش شرایط های خاص خودشو داره. 

کسی که عقلش احتیاج به عمل داره شمایی.با مغز پوسیده و عقب مونده.

عزیز من برو ب فکر خودت باش.خیلی عقده داری اينجا خالی نکن 

برا من تعجب آور بود ک تو سن 17 سالگی این همه عمل کرده بود 

خوبه این چنتا جملات یاد گرفتید  برگام پشمام  پرام پولکام

عصبانی نشین ستون

افتاده رو زبونم چن وقته 

مامانمم دعوام کرد به خاطرش😂🥺🤦🏼‍♀️

لحظه ها عریان اند ؛ به تنِ لحظه ی خود جامه ی اندوه مپوشان هرگز !
عصبانی نشین ستون افتاده رو زبونم چن وقته  مامانمم دعوام کرد به خاطرش😂🥺🤦🏼‍♀️

منم از شوهرم یاد گرفتم هی میگم ب مولا 😐😐😂

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!
داداشم قرار بود بشه همسرش ک وقتی فهمید دست کاری کرده قیافش و  نخواست  دختر باید صاحب داشت ...

دختر بیخود باید صاحب داشته باشه..این چه حرفیه؟ 

شما واقعا خانومی؟

شما یا اقا هستی یا یه بیمار روانی..یا هر جفتش 

به هر حال برات متاسفم

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍

استاتر هیچ انسان با زبون تلخ پیش خدا عزیز نشده

خودتو عوض کن...

با حرفتم موافقم عمل زیبایی تو ۱۷سالگی!!!

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤