2777
2789
عنوان

بازی نکنید با احساس پسرا

688 بازدید | 49 پست

با یه دختری آشنا شدم  با خانواده رفتیم خونشون، داداشم ازش خوشش اومده رفته تحقیقات بعد متوجه شده این دختره این قیافه نبوده، ابروهاش لیفت کرده لباش و گونه هاش ژل زده، و... موقعی ک من دیدمش لباش خیلی طبیعی بود فکر میکردم ابروهای خودش این مدلیه و کشیده هست. و گونه هاش... چرا اینقد عملای زیبایی زیاد شده اونم دختر تو سن کم؟؟؟ 

فکر نکنم ب ما ارتباطی داشته باشه

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مگه چیه دوست داشته عمل کرده الان من نمی فهمم مگه برادر شما میخواد با قیافه قبلی طرف زندگی کنه؟ چه بازی ای با احساساتش شده من نمی فهمم

لحظه ها عریان اند ؛ به تنِ لحظه ی خود جامه ی اندوه مپوشان هرگز !

خب😑نمی‌خوام با بیل بزنن تخریبش کنن بعد تحویلتون بدن که با همین زیبایی ها میاد خونه برادرتون.

آنقدر بدم میاد از ایراد گرفتن ای الکی حالا خود پسرا بیشترشان شبیه نقاشی کوکب ۵ساله از مراغن

خب مگه چیه دوست داشته عمل کرده الان من نمی فهمم مگه برادر شما میخواد به قیافه قبلی طرف زندگی کنه؟ چه ...

معلومه ک ظاهر برا ازدواج مهمه   این زیبایی ها ک موندگار نیست،