2777
2789
عنوان

همسرم خیلی عجیبه 😳

| مشاهده متن کامل بحث + 3614 بازدید | 107 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه به هیچ عنوان نمیدونم چجوری بگم کلا فک میکنه از هر 3 تا آدم تو جامعه دو تاش یا نیروی اطلاعاتی آن ...

ولا چند وقته پیش شوهرم کافه بود با دوستان میگه یکی نشست پیشم بعد یکم حرفمون سیاسی شد بعد فهمیدیم یارو مامور اطلاعات بود هنگ کرد تا چند روز اون روز و هی مرور میکرد هی میگفت وای من اینجوری گفتم اینجوری حرف میزدم پاک دیونه شد 

شوهر منم تقریبا یکمی از این اخلاقارو داره مثلا میگه شبا تا پنج متری پنجره نرو دیده میشه میخواد بویم ...

شوهر منم تقریبا همینه ولی شدید تر گاهی که تو خونه صحبت میکنیم صدام یکم بالاتر میره سریع میگه ساکت 

به در اشاره میکنه 

انگار ده نفر گوششون رو چسبوندن به در صدای ما رو بشنون

عموی منم فقط محتاط بود وبه همه شک داشت. بردیمش پبش روانپزشک گفت اسکیزو داره. دارو داد خوب شد. این بی ...

خب بردینش دکتر و دکتر تشخیص داده بر اساس پیشینه ای که بیمار داشته

اختلالات اسکیزوفرنی ۵ دسته ان و با توجه به بقیه علائم مشخص میشه کدومه ما ک نمیتونیم تشخیص قطعی بدیم

حالا برن دکتر خودشون🚶🏻‍♀️

خدایا اگه میشد به جز برکت،حرکت هم از خودت بود ممنونت میشدم  

روی خوردنی ها حساس نیس مثلا فک نمیکنه شاید‌کسی بخوادمسمومش کنه ؟

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

توهم توطئه داره  فک میکنه گوشی هامون شنود میشه

منم اینطورم😅

خونمون رو دزد زد تمام سوراخ سمبه های خونه رو میگشتم نکنه دزده شنود گذاشته باشه تو خونه...شوهرم با تعجب نگام میکرد..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️