2777
2789
عنوان

براتون دعا میکنم

49 بازدید | 11 پست

فردا دارم میرم برای زایمان برایتون دعا میکنم هر چی از خدا میخوایین بهتون بده شماهم برای منو نینی دعا کنید  🙏🏼🙏🏼

لطفا برای شادی روح مادرم یه صلوات مهمونش 

ای جان دلمممممم انشالله به سلامتی زایمان میکنی عزیزدلم ...خدا همراهته اصلا نترس و استرس نداشته باشه ..یه زایمان عالی داری😍😍❤️❤️🌿❤️❤️🌿❤️❤️

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزمممم ایشالا سالم بغلش بکنی من براتون دعای توسل میخونم که ایشالا سالم بغلش بکنی😍❤ میشه واسم دعا ...

ایشالا حتما برات دعا میکنم 

ممنون عزیزم برای چشم انتظارای نوزاد دعاکن،زایمان راحتی داشته باشی ان شاءالله😊

حتما حتما دعا میکنم چون خودم هم خیلی انتظار کشیدم ۱۲سال 

ای جان دلمممممم انشالله به سلامتی زایمان میکنی عزیزدلم ...خدا همراهته اصلا نترس و استرس نداشته باشه ...

ممنون مهربونم ایشالا به خواسته دلت برسی

عزیزمممم ایشالا سالم بغلش بکنی من براتون دعای توسل میخونم که ایشالا سالم بغلش بکنی😍❤ میشه واسم دعا ...

ممنون عزیز مهربونم ایشالا حاجت دلت براورده بشه

ممنون مهربونم ایشالا به خواسته دلت برسی

مرسی عزیزم انشالله...اگه فردا یادت بود برام دعا کن 💔❤️

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
حتما حتما دعا میکنم چون خودم هم خیلی انتظار کشیدم ۱۲سال 

واقعا😍😍خدا ان شاءالله واست نگهش داره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم