2777
2789
عنوان

بچه هاتون چندماهگی تونستن خودشون بشینن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 31 پست

😬😂دنیا که اومدن مینشستن حتی گردن میگرفتن ولی خسته میشدن توی چهار ماهگی کاملا راحت مینشستن ولی حواسم بهشون بود تا یه سالگیشون دیگه کمتر حساس بودم

خودت باش مثه بقیه زیاده🕷🕸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختملم اخر۵ماهگی نشست 

۸ماه ونیم چهاردست وپاکرد😍😍😍😍😍

تیکربه وقت تولدیک سالگی عشق مامان باباحنانه جونم🤩🤩خداروشکردخترم ۷ونیم شب۲۴مهرروزآغازامامت امام زمان بدنیااومد🌷لطفابرااینکه همه نینیاونینی من بسلامت بدنیابیان یه صلوات بفرستین🌷من به لطف خدای مهربونم مادرشدم الحمدلله 😍وخداروهزاران هزاربارشکرمیکنم😍 بهترین هدیه رودرست روزولادت مولامون امام علی(ع)به منوهمسرم داد😍خداجونم نمیدونم چطورشکرنعمتتوبجابیارم انشاالله بتونیم مادرپدرخوبی باشیم ومهدی گونه تربیتش کنیم خداجونم خودت مراقب کنجدم باش🥰امروزدرتاریخ۱۳۹۹/۱۲/۲۵صدای قلب کوچیکشوشنیدم قربونش بشم🤩امروز۱۴۰۰/۲/۲۹رفتم سونووفهمیدم یه دخمل مامانی توراهه خداجونم شکرت که منولایق دختردارشدن دونستی🤩🤩😇

چه جالب من خودم صبح داشتم به این ک بچم کی باید بشینه فکر میکردم

دیدم یکی تاپیک زده اینم دومین تاپیک امروز با این موضوع 😂

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️
مال منم نمیشینه میدونی که بچه من و تو حدودای همدیگه ن دیر نشده تااخر تابستون میشینن

انقدر بدم‌میاد دور و‌بریا همش میگن بچه من پنج ماهه بود مینشست شش ماهه بود مینشست

ترس تو دل ادم‌میندازن

انقدر بدم‌میاد دور و‌بریا همش میگن بچه من پنج ماهه بود مینشست شش ماهه بود مینشست ترس تو دل ادم‌میند ...

اره به منم هی میگن زنگ میزنن هنور نمیشینه هنوز چهار دست وپا نمیره؟ بعد پسرا کلا دیرتره حرکاتشون.بابا بتو چه میرسه از نشستن بچه من اه

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
اره به منم هی میگن زنگ میزنن هنور نمیشینه هنوز چهار دست وپا نمیره؟ بعد پسرا کلا دیرتره حرکاتشون.بابا ...

انقد عصبی میشم‌اینطوری میگن

نمیدونم کی قراره سرشونو از ...... بقیه دربیارن

دنیا اومدنی؟؟؟؟؟مگه میشه😐😐😐🙄🙄🙄

به خدا من خودم و شوهرمم همیجوری بودسم خواهرشوهرمم همراه با بچه های من دنیا اومد اونم میگرفت گردن و کمر 

دقیقا شبیه بچه های خودم

خودت باش مثه بقیه زیاده🕷🕸
انقد عصبی میشم‌اینطوری میگن نمیدونم کی قراره سرشونو از ...... بقیه دربیارن

خیلی رومخه قبول دارم.من اون سری رفتم خونه زنداییم برداشته یه لباس کثیف مال عروسک نوه ش بوده اورده مبگه انداره پسر توئه بپوش براش،اخه بچت هیچ بزرگم نمیشه!

حالا پسر من اصلا لاغر و ریز هم نیس،انقدر لجم گرفت ها

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
سلام ماشالا😍😍

ماشاالله به جونت عزیزم😘😘

تیکربه وقت تولدیک سالگی عشق مامان باباحنانه جونم🤩🤩خداروشکردخترم ۷ونیم شب۲۴مهرروزآغازامامت امام زمان بدنیااومد🌷لطفابرااینکه همه نینیاونینی من بسلامت بدنیابیان یه صلوات بفرستین🌷من به لطف خدای مهربونم مادرشدم الحمدلله 😍وخداروهزاران هزاربارشکرمیکنم😍 بهترین هدیه رودرست روزولادت مولامون امام علی(ع)به منوهمسرم داد😍خداجونم نمیدونم چطورشکرنعمتتوبجابیارم انشاالله بتونیم مادرپدرخوبی باشیم ومهدی گونه تربیتش کنیم خداجونم خودت مراقب کنجدم باش🥰امروزدرتاریخ۱۳۹۹/۱۲/۲۵صدای قلب کوچیکشوشنیدم قربونش بشم🤩امروز۱۴۰۰/۲/۲۹رفتم سونووفهمیدم یه دخمل مامانی توراهه خداجونم شکرت که منولایق دختردارشدن دونستی🤩🤩😇