آخه همسر منم تو عقد همینجوری بود..البته همسرم واسه کار و خستگی بعدش بود،خودم زنگ میزدم...
دیگه نمیدونم مشکل شما چیه..اگه فقط واسه کم محبتیه ،درست میشه،
✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲 حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!! ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم.. نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر ✌🏻😏 ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میپرسم.ولی فک میکنه من توقع زیادی دارم.فک میکنه کارای خودش درسته
خب شاید کارش زیاده و واقعا خسته میشی باید ظرفیت همسرتم ببینی چقدره بعضیا انرژی زیادی دارن مث شوهرمن تا نصفه شبم کارکحه باز مباد خونه بازی میکنیم فیلم میبینیم از کارهامون درطول روز صحبت میکنیم
بعضیاهم نمیتونن همون تا حاهار ک کارمیکنن میان خونه خستن