2777
2789
واسه دخترم سارافون وکفش وکیف وروسری ولاسه پسرم کت شلواروکفش واسه خودم کیف وکفش وشلواروروسری واسه شوهرم یه جفت جوراب
آدمک آخردنیاست بخند..آدمک مرگ همین جاست بخند..اآن خدایی که بزرگش خواندی..بخدامثل توتنهاست بخند..دست خطی که توراعاشق کرد..شوخی کاغذی ماست بخند..فکرکن دردتوارزشمنداست..فکرکن گریه چه زیباست بخند..صبح فردابه شبت نیست که نیست..تازه انگارکه فرداست بخند😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مانتو و روسری شلوار. بلوز لازم ندارم تازه کیش بودم از اونجا زیاد آوردم ولی مانتو اگه پسند کنم که فکر نمیکنم پسند کنم دوتا میخوام یه تیره.یه روشن
من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
من هیچ وقت مخصوص عید نمیرم خرید به نظرم بچه بازی مانتو مناسب دارم کیفم یه ماه بیش خریدم نهایت یه جفت کفش امروز یه کفش دیدم خیلی لاکچری

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

البته اینارواگه پولش جوربشه میخرم
آدمک آخردنیاست بخند..آدمک مرگ همین جاست بخند..اآن خدایی که بزرگش خواندی..بخدامثل توتنهاست بخند..دست خطی که توراعاشق کرد..شوخی کاغذی ماست بخند..فکرکن دردتوارزشمنداست..فکرکن گریه چه زیباست بخند..صبح فردابه شبت نیست که نیست..تازه انگارکه فرداست بخند😄
منم امسال موقعیت خوبى برأى خرید ندارم ترجیح مى دم به جاى لباس برم لوازم خونه بخرم اخه تا اسباب کشى داریم قرار لوازم نو بخریم
تمام زندگى ام در دو کلمه ختم مى شود همسرم و فرزندم😘😘😘😘👍🏻 علاقه مندان به زبان المانى بیاین با هم باشیم 😜😜😜😜🤣 http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1560331
کیف کفش مانتو روسری شلوار جوراب . چون خیلی وقته هیچی نخریدم به هوای خرید عید

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

شوهرم پیرهن و کت . پسرمم که تو سیسمونیش مخصوص عید لباس خریده بودم قربونش بشم.
من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
خوشبحالتون منکه نه ازعیدخوشم میادنه حال وحوصله شودارم
مردمی که به بهشت ایمان دارند,,,,ولی عجیب ازمرگ می ترسند.......!,اینجاپراست ازدستهایی که خسته نمی شوندازنگه داشتن نقاب.....!فریدون فرخزاد......... وقتی مروجین مذهبی به سرزمین ماآمدنددردستشان کتاب مقدس داشتندومازمینهایمان راداشتیم. پنجاه سال بعدماکتاب مقدس دردست داشتیم وآنهازمینهای مارا.جوموکنیاتا
خیلی چیزا میخوام بخرم اما فلوس لاموجود. بسوزه پدر بی پولی که پدر مارو دراورده

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من هر موقع برنامه ریزی کردم واسه خرید گند خورد توش واسه همین کلا تا خود عید بهش فکر نمی کنم
و هو معکم این ما کنتم خدا با شماست هر جا که باشید ******* الان این عددها کنار اسم من چیه؟؟😑