مامانrahil مدیر استارتر عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 68 عنوان وکیل یا هر کسی که از مسال حقوقی سر در میاره لطفا بیاد 44 بازدید | 8 پست من باردارم همسرم ۷ماه منو ترک کرده رفته دادخواست خرجی نفقه دادم در مرحله کارشناسیه چند وقت دیگه وقت زایمانم همسرم شناسنامشو نمیده چطوری میتونم اقدام کنم برا گرفتن شناسنامه برای بچم 1401/04/13 | 17:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
senatorssss عضویت: 1401/03/27 تعداد پست: 186 اگر بچه ات دختره ، بیا شناسنامه منو ببر ، بزن به اسم من ، معلوم شوهرت لیاقت بچه رو نداره من و خدا تنها ، عشقمو نی نی کوچولوم و خدا باهم
مامانrahil مدیر استارتر عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 68 اگر بچه ات دختره ، بیا شناسنامه منو ببر ، بزن به اسم من ، معلوم شوهرت لیاقت بچه رو نداره بچه دومم اولی دختره این یکی پسره ...اون که اره از مهر پدری بویی نبرده
senatorssss عضویت: 1401/03/27 تعداد پست: 186 بچه دومم اولی دختره این یکی پسره ...اون که اره از مهر پدری بویی نبرده دختر اولت چند سالشه من و خدا تنها ، عشقمو نی نی کوچولوم و خدا باهم
مامانrahil مدیر استارتر عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 68 دختر اولت چند سالشه ۲سالشه این دومی ناخواسته بود
senatorssss عضویت: 1401/03/27 تعداد پست: 186 ۲سالشه این دومی ناخواسته بود انشاالله خدا حفظش کنه، دیگه هیچ وقت نگو ناخواسته ، بچه بهترین هدیه خداست. و شکر گذار این نعمت باش ، من حاضرم تحویلش بگیرم من و خدا تنها ، عشقمو نی نی کوچولوم و خدا باهم
مامانrahil مدیر استارتر عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 68 انشاالله خدا حفظش کنه، دیگه هیچ وقت نگو ناخواسته ، بچه بهترین هدیه خداست. و شکر گذار این نعمت باش ، ... شکر گذارم هیچ کار خدا بی حکمت نیست خودم بی صبرانه منتظرشم ولی منظورم اینه با این شرایط یکم زود بود
senatorssss عضویت: 1401/03/27 تعداد پست: 186 شکر گذارم هیچ کار خدا بی حکمت نیست خودم بی صبرانه منتظرشم ولی منظورم اینه با این شرایط یکم زود ... درود بر شما ، انشاالله خوش قدم باشه و یه نی نی ناز و خوشگل نصیبتون بشه من و خدا تنها ، عشقمو نی نی کوچولوم و خدا باهم
مامانrahil مدیر استارتر عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 68 درود بر شما ، انشاالله خوش قدم باشه و یه نی نی ناز و خوشگل نصیبتون بشه ممنون از لطف شما