2777
2789
عنوان

دلم آش رشته میخواد 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 23 پست
غذایی که خودم درست کنم که اصلا نمیتونم بخورم 

عه پس مث منی

منم سر دخترم اینجوری بودم...  بگو مامانت یا کسی ک نزدیکته و باهاش راحتی برات بپزع من پری روز ی آش رشته خوشمزه پخته بودم جات خالی اگه نزدیک بودی برات میپختم🤍

مادر بزرگ من هر وقت ی زن حامله ببینه ک چیزی هوس کرده حتما براش میپزه حتی برا همسایه و غریبه ها...  فک کنم با این کارش جاش تو بهشته چون واقعا چ کاری بهتر از این

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش
اسی طوری گفتیکه میخوام برم بیرون بخرم

نوش جونت عزیزم 

دعا کن این اش فروشی که من میخوام برم هم امروز پخت کرده باشه 😟

ما دانه های طوفان دیده ایم به هر جا رسیم سبز خواهیم شد... 🌱کابری چهارم 😐💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم باردارم چند روزه دلم میخواد شوهرم از این آش فروشی ها خرید خوشمزه نبود نخوردم‌ خیلی هوس کردم  ...

عزیزم 💔

منم فقط ی جا بلدم که اش رشته اش خوشمزه اس 

خداکنه امروز داشته باشن 

به کسی بگو برات درست کنه عزیزم 

من خبر بارداریم رو نگفتم به کسی 

عه پس مث منی منم سر دخترم اینجوری بودم...  بگو مامانت یا کسی ک نزدیکته و باهاش راحتی برات بپزع ...

قربون محبتت عزیزم 😘❤️

راستش من هنوز به کسی نگفتم باردارم 😟

چه مادربزرگ مهربونی 😍🥺

قربون محبتت عزیزم 😘❤️ راستش من هنوز به کسی نگفتم باردارم 😟 چه مادربزرگ مهربونی 😍🥺

فدات عزیز دلم

پس مجبوری بگی تا برات آش بپزن🤣😂

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش
عزیزم 💔 منم فقط ی جا بلدم که اش رشته اش خوشمزه اس  خداکنه امروز داشته باشن  به کسی بگو ...

من کسی رو ندارم تو شهری که زنذگی میکنم خونه بابام اینا ی شهر دیگه ن خانواده شوهرمم ی شهر دیگه 

سعی کن آنقدر کامل باشی  که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!
مهربونم 😘 ویار دارم عزیزم، غذای خودم رو نمیتونم بخورم 

وای چه بد

به یه قومی یا کسی که باهاش راحتی بگو 💕

من یک INFP هستم     تو رگام آهنگ جریان داره🎶☁️  ستاره ها تو تاریک ترین نقطه شب بیشتر می‌درخشن🌌               دیدن خوشحالی ادما برام لذت بخشه💜
خونه 😁 خبر بارداریم رو به کسی ندادم هنوز 

الان اگه به همه بگی بارداری هر کی با یه قابلمه اش میاد دیدنت😄

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...