2777
2789

من والا ضد افتابم مارکشو یادم نیس

پوستت خب اگه دست میکشی یه حالت چرب مانندی احساس میکنی چربه 

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بایودرما

چهارصدو خورده ای شده😞

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

پوستت رو با شوینده بشور ( از شوینده منظورم ژل شستشو یا فوم شستشو هست نه ریکااا ) بعد یک ساعت صبر کن و هیچی به پوستت نزن بعد برو دست بکش به پوستت اگه خشک بود که یعنی خشکه اگه چرب بود یعنی چربه اگه لطیف بود و مرز بین این دوتا یعنی پوستت معموله

کاربری در 1401/5/12 به صاحب اصلی خود بازگشت  به علت دروغ های کاربر قبلی 😑

اولا ک باید حتما حتما از ضدآفتاب بی رنگ استفاده کنی 

و اینک چه تو خونه باشی چه بیرون حتما باید ۳_۴ ساعت ضد افتابتو تمدید کنی 

من چون شدید مستعد جوشم از ضد آفتاب فلوییدی فیزیکی استفاده میکنم ک بافتش عالیه و اصلا رو پوست احساس نمیشه