2777
2789
عنوان

با اینکه کنکوری نیستم

141 بازدید | 16 پست

ولی مغزم ازش بیرون نمیکشه 

چندسال پشت بودم خدایا شبام هنوز کتاب هامو تو خواب میبینم الان توراه مسافرتم تو ذهنم گوارش مرورمیشه حس میکنم مریض شدم

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...

الهیییی این کنکور چیکار میکنه با جوونای ما

اگه میتونی با چند نفر درموردش حرف بزن حرف زدن خیلی کمک میکنه

تویی که این امضارو میخونی مرسی بابت وجودت تو این دنیا و زیباتر کردنش❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر تموم، خداروووو شکرررر

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨

منم کنکوری بودم میبینم تو اینستا بعضیا همین حرفا رو میزنن

ولی من اصلا اینجوری نیستم کلا از یه مرحله ک برم بیرون دیگ بهش فکر نمی‌کنم

به قول شاعر: از گوشه ی بامی ک پریدیم پریدیم😁

شما همون بودی که پروفایلت یه عروسک اردک بود سوار تاب بود؟

روبیکا یا اینجا همیشه اردک من

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...

الان پزشکی میخونی به سلامتی؟ (:

نه انتخاب رشته کردم

منم کنکوری بودم میبینم تو اینستا بعضیا همین حرفا رو میزننولی من اصلا اینجوری نیستم کلا از یه مرحله ک ...

خیلی خوبه کاش منم عبورکنم

وای منم منم اصلا زندگیمو داغون کرد شدم یع آدم پرخاشگر مضطرب که همش خودشو مقایسه میکنه

این کنکور لعنتی چرا اززندگیم پاک نمیشه حتی الان تپش قلب گرفتم

این کنکور لعنتی چرا اززندگیم پاک نمیشه حتی الان تپش قلب گرفتم

منم باور میکنی هرروز دلشوره دارم همش مقایسه حسرت احساس بی ارزشی حتی جوزی که فکز میکنم بدرد نخور تر من نیس البته من گند زدم 

معجزه خود تویی ...🩵🌱

منم باور میکنی هرروز دلشوره دارم همش مقایسه حسرت احساس بی ارزشی حتی جوزی که فکز میکنم بدرد نخور تر م ...

من ده سال ازهم سنام عقبم تازع تو سن ۲۷سالگی میخوام دانشگاه برم منم همه این حسارو دارم

من ده سال ازهم سنام عقبم تازع تو سن ۲۷سالگی میخوام دانشگاه برم منم همه این حسارو دارم

من 22 یعنی همش کنکور میدادی؟ چه رشته ای میخوای بری؟ به هدفت رسیدی؟

معجزه خود تویی ...🩵🌱