2777
2789
عنوان

خانومای گل یه لحظه بیایین💞

124 بازدید | 34 پست

من هر وقت میرم حموم دو ساعت طول میکشه چجوری باید به چهل دقیقه برسونمش؟چجوری به خودم برسمو تند تند برم حموم چون حمومام طولانیه دیر به دیر میرم و انگیزه ندارم برای رسیدن به خودم

تایم بگیر

فک کن باید سر نیم ساعت بری بیرون و کار داری

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

منم حدودا ۴۰ دیقه طول میکشه

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول بگو دوساعت حموم چه میکنی؟

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
نمیرسم عزیزم بنظرتون کیسه نکشم خوبه؟؟

کیسه می کشی؟

خیلی بده من الان دو ساله کیسه نمی کشم کلش از اول می دونستم الان پوستم داغون شده 

حتی وقتی اب می خوره به پوستم خارش می گیره و قرمز میشه دکتر گفت بخار کیسه کشیدن پوستت خیلی نازک شده

استخر نمیری که دوساعت میمونی هر روز  که از خواب بیدار شدی دوش بگیر تر تمیز میشی دیگه نیازم نیست ...

خودمم خیلی ناراحتم واقعا باید یک فکر اساسی بکنم یا کیسه میکشم یا موهای زائد دستو پامو میزنم

نمیرسم عزیزم بنظرتون کیسه نکشم خوبه؟؟

هر دفعه ک لازم نیس بکشی

منم خودمو ول کنم ی ساعت و نیم اون تو ام! مامانم میگه خودتو ناز میکنی😐

اما تایم ک بگیرم نیم ساعتم زودتر میام بیرون.

اول میرم زیر دوش بعد ۲بار شامپو میزنم و میشورم بعدم لیف میزنم از این سفتا ک بحای کیسه هم کار میکنه بعدم نرم کننده، شونه، سنگ پا و تموم

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
کیسه میکشمو موهای زائدمو میزنم طول میکشه

والا منم سه روز یبار اینکاررو دارم ولی ی ساعت بیشتر نمیکشه بقیش رو هم دوش روزی دو بار روزی یبار شامپو بدن هرروز ولی شامپو سر یک در میون

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده