2777
2789

تاپیکام هست سه چهار روز ب موعد بیبی چکام حاله مینداخت امروز موعدمه آزمایش دادم منفی شد😐 یدونه بیبی دیوه هم گذاشتم منفی شد😐 کسی بوده اینجوری بشه؟ بیبی چکا خرابن؟؟ 🤔

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اون روز بی بی چکت رو دیدم هاله داشت چقدر دنبالت گشتم کجا بودی😁😁

تیتر بتا هم دادی؟

منم امروز ۵ روز از موعدم گدشته دیروز بی بی چک زدم منفی بود خدا کنه پری بشم مردم اینقدر دمنوش و این چیزا رو خوردم ولی فایده ای نداره

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
من اون روز بی بی چکت رو دیدم هاله داشت چقدر دنبالت گشتم کجا بودی😁😁 تیتر بتا هم دادی؟ منم امروز ۵ ...

سلام خوبی؟ آره رفتم ازمایش دادم من دوره هام بین 25 تا 30 روزه س امروز روز 28 ام بود ازمایش دادم 3 شد جوابش😐 ن تیتر ندادم

دوباره بیبی چک گرفتم الان زدم منفی شد😐

سلام خوبی؟ آره رفتم ازمایش دادم من دوره هام بین 25 تا 30 روزه س امروز روز 28 ام بود ازمایش دادم 3 شد ...

خوب جوابش ۳ شده شاید تخک گذاریت دیرتر بوده بنظرم باز شنبه برو آز بده انشاله که هر چی دوس داری همدن بشه

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
خوب جوابش ۳ شده شاید تخک گذاریت دیرتر بوده بنظرم باز شنبه برو آز بده انشاله که هر چی دوس داری همدن ب ...

دیگه اگه تا شنبه پریود نشم صد درصد حامله م😐 من سابقه نداشته عقب بندازم! 

دیگه اگه تا شنبه پریود نشم صد درصد حامله م😐 من سابقه نداشته عقب بندازم! 

انشاله عزیزم