2777
2789

اره دوست من انتقال داد. لک بینی هم داشت. مثبت شد 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

روز چند میدونی؟؟؟من نا امید شدم

الان بهش پیام میدم بهت خبر میدم

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
خیلی ممنون من روژ ۶اننقالم با روز انتقال میشه ۷دیروز یه ذره امروزم یه ذره لکه بینی پارم دوتا جنین بل ...

عزیزم بهشون پیام دادم... جواب دادن همین جا اطلاع میدم. فقط استراحت کن و اروم باش و ذکر بگو. ان شاءالله برات می مونن... احتمالا لانه گزینیه... ان شاءالله. 

عزیزم شش روز بعد انتقال که پریود نمیشی!  پس خوش بین باش که ان شاءالله مامان شدی

خیلی ممنون دعام کنین

چشم عزیزم... 

بگو چی برات بخونم... قران سوره خاصی هست بگو بخونم... 

یا دعا و زیارت... هر چی به دلت افتاده بگو برات بخونم

من از روز شش انتقال لکه بینی داشتم یعنی ببخشید روی دستمال میومد رو لباس زیر نبود ..شش و هفت و هشت داشتم قط شد دوباره یازده دوازده داشتم و کلا قطع شد

عزیزم این 👆متن پیامش بود... 

ان شاءالله به خیر بگذره و باردار باشین

من از روز شش انتقال لکه بینی داشتم یعنی ببخشید روی دستمال میومد رو لباس زیر نبود ..شش و هفت و هشت دا ...

ممنونم منم روز 6لکه بینی پیدا کردم انشالله منم مثبت شم خیلی ازتون ممنون