2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم ببینید حق با کیه

244 بازدید | 13 پست

بچه ها مامان بابام ی چن روزی رفتن شهرستان من نرفتم باهاشون و اینکع نامزدم گفتم خونه خودمون میمونم عشق و حال میکنم خلاصه اینکع نامزدم گف بیا خونع ما خونع حوصلت سر میره اسیر میشی میخای واسه من غذا درست کنی قبول کردم دیشب مادر شوهرم با خواهر شوهرم بیرون بودن برگشتن من تو اتاق بودم اومدم دیدم خواهر شوهرم داره کیک میخوره تعارفم نمیکنع خیلی ناراحت شدم اینکع میتونستن ی دونع هم به من بخرن گشنه نیستم ولی خیلی ناراحت شدم بلاخره منم مهمون بودم بعدش با نامزدم رفتیم خونع ما تا لباس برداریم بعد رفتیم مغازه بابام کلیدش دست ماس سوپر مارکته تا کولرشو خاموش کنیم من رفتم کلی وسیله برداشتم تهشم ی تیکه انداختم گفتم از اینجا برداریم منت نباشه به ما ک نمیدن بخوریم نامزدم گف منظورت چیه کی به تو کسی نداده بخوری منم گفتم هیچی ولش کن اونم عصبی شد بهش گفتم خیلی ناراحت شد گف من ته این ماجرا رو در میارم گفتم مرگ من نگو منو آدم بده نکن اومد خونع به مامانش گف البته پیش من نگف اونم گفته بخدا قصدی نداشتم الان واقعا خیلی دلم گرفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من جای شما بودم میرفتم خونه خودمون 

دقیقا 

♥️هموطنان گلم، نیاکان ما انسانهای شریفی بودند، شما هم دق دلی سختی روزگار را سر افغانها خالی نکنید، باهاشون جوری رفتار کنید که دوست دارید با خودتون تو آمریکا و اروپا اونجوری رفتار بشه♥️خدایا مادرمو قبل از صدسالگیش ازم نگیر، اگر هم برات مقدوره من را مادر یه دختر (ترجیحا چشم سبز) بکن که سه تایی مادر و دختر و مادربزرگ با هم  لذت ببریم.♥️ سلامتی چشم و صورت و پاهامو به تو میسپارم.♥️
بهت حسودی میکنن ، اینجوری میخان حرصت بدن . اصلا برات مهم نباشه  . این کاراشونو بذار به حساب حسا ...

اره فک کنم میخان حرص منو دربیارن هر وقت میخان چیزی بخرن با اینکع میدونن خونم ی دونع می‌خرن بعد کابل میگیرن

نامزدم نمیذاره آخه میگه حوصلت سر میره

بگو خودت هم بیاخونمون

خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺
گفتم میگع اسیر میشی واسم غذا درست کنی

بگو نترس نمیشم

خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺