2777
2789
عنوان

روم نمیشه برم سونو 😩

443 بازدید | 21 پست

چیکار کنم 😐امروز نوبت دارم 

سونو واژینال 

دکتر خانومه ولی بازم روم نمیشه 

😩😩

ما دانه های طوفان دیده ایم به هر جا رسیم سبز خواهیم شد... 🌱کابری چهارم 😐💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رو شدن نمیخواد که دیگه

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185

طبیعیه

من مجبور شدم سونوگرافی واژینال رو برای اولین بار پیش پزشک آقا انجام بدم.......

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
بیخیال بابا عادیه انقد دیدن

ی آقا بود قبلا پیشش میرفتم سونو شکمی 

اصلا اصلا خجالت نمی‌کشیدم چون اتاقش کاملا تاریکه و اصلا اصلا به آدم نگاه نمی‌کرد. 

ولی این خانومه اتاقش روشنه و شوخ هست 

میترسم چیزی بگه خجالت بکشم 😐بعد کل دوران بارداری میخوام برم پیش ایشون 😩

سونو شکمی که رفته بودم میگفت با این چربی های شکم تو نمیشه بچه رو دید 😐😐به شوخی 😐

میگم حتما باز امروز مزه میپرونه 

رو شدن نمیخواد که دیگه

😩😩😩

آخه رفتم تاپیک سونو واژینال رو خوندم 

هر چی فکرش رو میکنم روم نمیشه در اون پوزیشن قرار بگیرم 😐😩

چشم ها تو ببند در حین انجام سونو نگاه دکتر نکن😂😂😂دستان هم ک سو نو گرفت تموم نگاش نکن سریع از مطب ...

آخه کل دوران بارداری میخوام برم پیش ايشون 😩😩

مجبورم باز ببینمش 😐😬

اصلا نگاه نمیکنه ک بهت  دستگاهو بدون دست زدنو نگاه کردن اروم میده تو

باید در چه حالتی قرار بگیری؟ 

درسته که باید پا ها خم باشه و از هم باز کنی؟ 😩😩

😩😩😩 آخه رفتم تاپیک سونو واژینال رو خوندم  هر چی فکرش رو میکنم روم نمیشه در اون پوزیشن قرار ...

عزیزم تاهل همینه متاسفانه 

سونوهای واژینال.تستهای پاپ اسمیر.معاینات زنان .زایمان و....

باید دلتو گنده کنی خلاصه 

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185