2777
2789
عنوان

کنکوریاا به نظرتون طراحا...

83 بازدید | 13 پست

کنکور 1401رو براساس کدوم کنکور تعین رتبه میکنن 98یا99؟

بعضیا میگن 98 اخه امسال ک زیست و شیمیش خلی سخت تر از 1400بوده ریاضیشم درحد1400نبود سخت تر از 99 بود فقط میشه گفت فیزیکش یکم درحد98 بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم یه کار کن

برو تخمین رو یک بار از ۱۴۰۰ بگیر یک بار از ۹۹ 

بعد میانگین بگیر به احتمال ۸۰ درصد همون بشه رتبت

اگرم خیلی شک داری از ۹۸ هم تخمین بگیر به صورت سه تایی میانگین بگیر

درخواست قبول نمیکنم قبلش موضوع درخواست رو بهم بگید
نه واقعا شیمی و ریاضی وحشیانه بود  بقیش متعادل بود میخوای یه سر به تاپیکام بزن دارم از ذوق میم ...

اره یکم شیمی رو شنیدم

من با توجه به کنکور انسانی گفتم تجربی دیگه واویلاس خداروشکر خوب بوده.

خوب دادی؟

اره یکم شیمی رو شنیدم مک با توجه به کنکور انسانی گفتم تجربی دیگه واویلاس خداروشکر خوب بوده. خوب دا ...

اره خداروشکر امسال سال اولمم بود شاید فیزیو هم بیارم پزشکیو بعید میدونم مگه اینکه شهرستان ازاد قبول شم  

خوشحالم برات یکی از اقوام ۱۸۰۰شده بود پارسال راحت دندون اورد

خوشبحالش امسال مدرسه خیلی وقت مارو گرفت هی گفت مجازی بعد گفت حضوری چقدر اشکمونو دراورد هی برنامه ریزی مارو بهم میزدن وسط کرونا به بچه هایی که حضوری میرفتن ۶ نمره اضافه کردن چقدر حرص خوردیم مدرسم عادی بود اصلا به ما اهمیت نمیدادن  فقط هدفشون امتحان نهایی بود من دیر فهمیدم نباید بهشون اهمیت میدادم