2777
2789
عنوان

به دختراتون یاد دهید.....

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 21 پست

خیلی عالی بود 👌

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی از دخترارو دیدم که بخاطر آزاد نبودن ، سخت گیری خانواده تن به ازدواج اشتباه میدن 

اینجا هم یه خانمی تاپیک زده بود که در حال حاضر عقد هستش و دو هفته دیگه عروسیشه ولی همسرش بهش گفته نمیخوامت ولی خانمه همچنان پیگیر شوهرشه به چ دلیل؟؟

چون که خونه پدر در هر نظر بگی خوب نبوده و از پدرش ناله میکرد

بنظر شما این امکان ازدواج رو داره؟؟؟ 

متاسفانه مادرها یا از اینور بوم میفتن یا از اونور بوم.

یا دخترشون رو از بدو تولد تشنه شوهر و گدایی محبت بار میارن و یا برعکس یکه تاز و گستاخ و تک بعدی. 

کاش واقعا یاد بدن که اول مستقل شو و خودت رو پیدا کن و بعد هم ازدواج کن و خوشبخت شو و یکی دیگر رو هم خوشبخت کن. 

مادر من از هر دو طرف خنثی بود. اصلا نفهمیدیم چی به چیه.. خودمون تا حدودی به صورت حدس و گمان زندگی کردیم 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
نگفت تا اخر عمر مجرد بمونن اول مستقل شدن یاد بگیرنبعد وارد زندگی بشن که مثه زندگی اکثر نینی سایتیا ن ...

اگه منظورت استقلال مالی هست همه برن سرکار پس تربیت فرزندان به عهده کی باشه. من قبول دارم جامعه برای خانه داری ارزش قائل نیست باید کاری کنیم خانه داری به عنوان یک شغل در جامعه پذیرفته بشه

اگه منظورت استقلال مالی هست همه برن سرکار پس تربیت فرزندان به عهده کی باشه. من قبول دارم جامعه برای ...

هم استقلال مالی هم عاطفی کلا بتونه به خودش متکی باشه اونجوری احساس ملکه بودن داره اخه خانه داری هم شغله😅

ایران همیشه عزادارم تسلیت🥲💔🖤وطنم به کدام غمت بگریم💔