2777
2789

هر دفعه که میام تهران مخصوصا حالا که کرونا کمتر شده خیلی از دوست و آشنا و فامیل و … دعوتم میکنن ، نمیدونم چرا هر باری که میرم پیش هر کدومشون اندازه ی یک دنیا دلم میگیره احساس میکنم اصلا خودم زندگی نمیکنم و نکردم تمام مدت وقتم صرف کار ،  درس و ارتقا شغل و … بوده از اون ور طرف مقابلم هم دقیقا همینجوره چه بسا بدتر و اصلا انگار اون چارچوب و عرضه ی خانواده ، زن ، مادر بودن و.. از دست دادم و تبدیل شدم به یک آدم سرد و یخ که تمام فکر و ذکرش هرچیزی هست جز این چیزا   هیچ وقت فکر نمیکردم به همچین موضوعی حساسیت نشون بدم 😭😭‌‌اما حالا احساس میکنم چه بعد بزرگی رو باختم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم. حوصله خودمم ندارم. بقیه میبینی چ قشنگ زندگی میکنن 

دقیقا خونه هر کس میرم قشنگ شبیه خونست چقدر خانمی چقدر سلیقه اون وقت اتاق و ذهن من پر از کاغذ و کتاب و صد تا ایمیل جواب نداده و کار و بدبختیه 

اره فکر کنم دقیقا همینجوره از همه بدتر مجموعه ی بی هنری و ذوقیم توی این زمینه است 😅

خب یه خرده حجم کارتونو کم کنید. ولی بنظرم بهترین کار کردین من همه هنرا بلدم آشپزی خیاطی کیک و شیرینی پزی انواع دسرا خیلی هنرای دیگه ولی چه فایده کسی قدر آدم نمیدونه

خب یه خرده حجم کارتونو کم کنید. ولی بنظرم بهترین کار کردین من همه هنرا بلدم آشپزی خیاطی کیک و شیرینی ...

درک میکنم خیلی دلم می‌خواد ولی باور میکنید انگار اصلا عرضه ی این کار رو ندارم علاوه بر اون اصلا هیچکس هیچ استقبالی هم نمیکنه دل آدم بهش گرم بشه ولی موقعش که بشه از طعنه و زخم زبون کم نمیارن 

درک میکنم خیلی دلم می‌خواد ولی باور میکنید انگار اصلا عرضه ی این کار رو ندارم علاوه بر اون اصلا هیچک ...

بخاطر دل خودت انجام بده مثلا فردا از سرکار برگشتین یه خرده استراحت کنین بعد کیک بپزین کم کم شروع کنین ذوق بیاین

بخاطر دل خودت انجام بده مثلا فردا از سرکار برگشتین یه خرده استراحت کنین بعد کیک بپزین کم کم شروع کنی ...

درسته اره انشالله اصلا این موضوع رو باید بزارم توی برنامه ی زندگیم 

ممنون که به حرف هام گوش کردید 🌹🌹❤️❤️