موقع فعالیت تنگی نفس دارم حتی کوچیک مثلا بالا رفتن از پله ها درد قفسه سینه هم دارم گاهی از پشت هست مثلا احساس میکنم یه میخ بزرگ دارن فرو میکنن تو قلبم گاها بازو سمت چپم هم درد کنه گاهی سمت گلو و غدد لنفاوی اینا هم درد میکنه
عزیزم این همه علائم چرا دکتر نمیری؟ این چیزها رو ساده نگیرین نمیخام بترسونمت ولی حتما برو متخصص
اگر شراب خوری جرعهای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فعلا حتی به مامانم هم نگفتم چون فکر کردم چیزی نیست
دور از جون شما خدا نکنه برای شما چیزی باشه ولی حتما دکتر برو و فقط هم به نوار قلب راضی نشو حتما یه اکوی تخصصی خوب و تست های دیگه رو انجام بده درسته هزینه داره ولی دیگه خیالت راحت میشه قلب چک بشه بهتره نگران هم نباش بهش فکر نکن انشاالله که چیزی نیست
اگر شراب خوری جرعهای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖