2777
2789

سلام شب خوش من روز نهم انتقال بی بی زدم منفی شده.حالم گرفته بیایین یکم امید بدین.یکم بیشتر دعاکنید.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

فکر کنم الان خیلی مامان منتظر توی نی نی سایت نیست و بیشتر شبیه مدرسه شده پر از نوجوون!! اخه هیچکس اینجا نظری برای شما نذاشته. من تا حالا ای یو ای نکردم ولی میدونم ۹ روز برای تست بی بی چک  زود بوده فعلا خودت رو سرگرم کن تا حداقل۱۴ روز بگذره بعد بی بی چک بزن

فکر کنم الان خیلی مامان منتظر توی نی نی سایت نیست و بیشتر شبیه مدرسه شده پر از نوجوون!! اخه هیچکس ای ...

ممنون ازلطفت که امید دادی.برام دعا کن مثبت بشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم آخر این ماه انتقال جنین دارم.😊 دعا میکنم ان شاالله خداوند فرزندی سالم و صالح بهتون بده.❤ تا ...

گلم ان شاءالله به زودی حاجت رواشم به دعای شما دوستم.

ان شاءالله برای شماهم بهترینها رقم بخوره.

ممنون ازلطفت که امید دادی.برام دعا کن مثبت بشم.

سلام عززیزم خوبی

منم تو دوبار انتقالام تو خواب این حالت بهم دست داد

حالت ارضا شدنه فکر کنم رحمم منقبض منبسط میشد بقول شما شل و سفت میشد منم  خیلی تحقیق کردم میگن بخاطر پروژسترونه انگار

من اینبار بار سومه ک میخوام برم تو سیکل قرار بگیرم دکترمم عوض کردم بهشون گفتم ک دیگه ان شا الله تو انتقال بعدیم این مشکل برام پیش نیاد

من ک اینحالت بهم دست میداد درد شدیدی  برای چند ثانیه میپیچید توی رحمم

دکتر ک میگفت از پروژسترون نیست ..نمیدونم والا

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏

سلام عزیزم منم روز دهم انتقالم سینه دردام کلا رفته علائم پریودی خیلی کم زیر دلم حس میکنم فقط هر روز یه بار سر درد میشم و یکم تهوع دارم و از اولش پاهام یخ میرنه

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و و هو رب العرش العظیم 
سلام عزیزم منم روز دهم انتقالم سینه دردام کلا رفته علائم پریودی خیلی کم زیر دلم حس میکنم فقط هر روز ...

سلام خیرباشه بیا تاپیک  تورک انا.میکرواینجکشن.