2777
2789
عنوان

چیکار کنم جایی هم ندارم برم😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 43 پست
مظلوم نباش  پرو باش خونه ی باباته اون اضافیه نه تو به کسی رو نده تا سوارت نشه

مادربزرگمم با مامانم اینا زندگی میکنه بخاطر همین میاد میمونه 

مامانمم بخاطر مادرش چیزی نمیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دقیقا  همسرم اجازه نمیده😔

ببین اگه میتونی مستقیم باهاش برخورد کن ناراحتم شد به درک

باید یاد بگیره همه باید به هم احترام بزارن(من لاشم اینکتر رو میکنم)

میتونی به مادر بزرگت اعتراض کنی یا به مامانت(اگه خریف عمه میشن)

یا باید صبر پیشه کنی

چرا نمیتونی احترام هر کسی رو خودش نگه میدارم هیچ کسی هم از بچه آدم عزیز تر نیست نزار به بچه ات زور بگن رو روحیه بچه تاثیر میذاره ترسو میشه.خودت پاشو یه چیز درست کن با بچه هات بخورید خودتو بزن به پرویی

خونه بابای تو هست بعد اونا دارن به شما زور میگن نزار جلو وایستا

مامانم خیلی بهشون احترام میزاره ولی نمیفهمن

حتی جهیزیه شو بابام خرید ولی بازم برا من و خواهرم هر چی میخرن میگه منم میخوام

پس خونه مادربزرگه هست  هر کی به بچت داد زد برخورد کن اون زبون نداره بچه رو توسری خور بار نیار ...

نه خونه بابامه

مادر بزرگم چون تنهاس خونه خودشو داده اجاره با مامانم اینا زندگی میکنه

خونه خودمم نمیتونم برم همسرم اجازه نمیده تنها بمونم چاره ای ندارم😔

خونه مامان و باباى توئه تو بايد راحتر باشى ميبينى شام خوردن ميرفتى يه چيزى درست ميكردى ميخوردين

شک نکن اگه اون کارو میکردم تا صبح پشت سرم حرف میزدن 

پسرم یکم اب ریخت رو زمین بچه رو نفرین میکرد

خیلی ناراحت شدم😔😔

شک نکن اگه اون کارو میکردم تا صبح پشت سرم حرف میزدن  پسرم یکم اب ریخت رو زمین بچه رو نفرین میک ...

بزار حرف بزنن یه درک اونا مهمونن و دیگه پررویی میکنن اونجا خونه پر شماست یعنی مال شماست خداااااایااااااا

مامانت یه عمر داره کلفتیشونوو پیکنه تو هم بی زبونی که چی بشه  اونجا خونه تو هم هست

آره بیچاره مامانم خیلی سختی کشیده

میاد اینجا میخوره میخوابه همه کارارو هم مامانم میکنه

ببین اگه میتونی مستقیم باهاش برخورد کن ناراحتم شد به درک باید یاد بگیره همه باید به هم احترام بزارن ...

به مادربزرگم گفتم اونم گفت دختر من شانس نداره تا یه چیزی میگه بهت بر میخوره گفتم بچم ترسیده میگه بچه اس دیگه یعنی اون اندازه یه بچه ارزش نداره

چرا نمیتونی احترام هر کسی رو خودش نگه میدارم هیچ کسی هم از بچه آدم عزیز تر نیست نزار به بچه ات زور ب ...

منم میتونم مثل اونا باشم ولی همش نفرین میکنه 

بخدا سر چیزای کوچیکم فقط نفرین میکنه پسرم صدای تلوزیونو زیاد میکنه نفرینش میکنه بچه اس دیگه چیکار کنم😔😔