2777
2789
عنوان

چیکار کنم جایی هم ندارم برم😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید تحمل کنی

و از دفعات دیگه اگه میتونی یه نفر بیاد خونه ی خودتون پیشتون بمونه یا اگه راه نزدیگه فقط برای خواب برو خونه ی مادرت 

و به مادرت بگو وقتی نیستی احساس تنهایی میکنم این یک هفته جایی نرو

و اینکه اگه خونه ی پدرت میری وقتی عمه هست چاره ای نداری با این اوضاع،باید صبر پیشه کنی و اصلادر دعوای بچه ها دخالت نکنی(البته تا زمانی کن نزدن همدیگه رو)وگرنه هر روز جنجال و بی احترامی میشه

واقعا    نزار چرا آنقدر مظلوم هستی حرصم گرفت .نزار به بچه ات زور بگن من خودم رو بچه حساس ...

اگه بچم اشتباهی بکنه و عصبانی بشه حرفی ندارم ولی داد میزنه سر بچه یه ساله اونم میترسه بعد نفرین میکنه بچه رو😔😔

من بخاطر همین کاراشونم اعتراض میکنم پیش همسایه ها میگن خیلی بی حیاست و این حرفا...

به پدرت بگو برخورد کنه و به جهنم که میگن خودت به روشون بگو شما مهمونید اینجا خونه منه

باید تحمل کنی و از دفعات دیگه اگه میتونی یه نفر بیاد خونه ی خودتون پیشتون بمونه یا اگه راه نزدیگه ف ...

مامانم نمیتونه بیاد پیشم بمونه چون تا پاشو از خونه میزاره بیرون اینا غر میزنن 

بچه اش کوچیکه خودش بچه های منو دعوا میکنه پسر کوچیکم که یه سالشه اونو میبینه محکم میچسبه بهم انقد سرش داد زده بچه ترسیده 

امروز بهش گفتم بچه یه ساله رو که یه جا نمیمونه چیکارش کنم چرا نفرین میکنی گفت مادر باید نزاره بچش شلوغ کنه

به پدرت بگو برخورد کنه و به جهنم که میگن خودت به روشون بگو شما مهمونید اینجا خونه منه

مهمون چیه

قشنگ صاحب خونه شده یعنی در مورد همه چی تصمیم میگیره 

منم میترسم چیزی بهشون بگم برن پشت سرم حرف بزنن و آبرومو ببرن 

آره بیچاره مامانم خیلی سختی کشیده میاد اینجا میخوره میخوابه همه کارارو هم مامانم میکنه

فردا داری میری بگو چطور تو میای خونه ما سرخر نیستی من اومدم سرخرم 

ببین من از اون نینی سایتی ها نیستم که اول بگم طلاق 

ولی به خدا اینا شرف ندارن من بودم طلاق میگرفتم 

اگهوهمینی که میگی باشه 

من شوهرم تنها میرفت خونه مادرشوهرم نا راحت میشدن من حتما باید میرفتم شوهرم اونجا شام نمیخورد یا مادرشوهرم شام میفرستاد 

من برام اصلا قابل پذیرش و باور نیست که هیچ کلی حرصم گرفت آخر شبی

مهمون چیه قشنگ صاحب خونه شده ی عنی در مورد همه چی تصمیم میگیره  منم میترسم چیزی بهشون بگم بر ...

اصلا در این موردبه ابروفکر نکن ببخشیدا اینو میگم خودتو به خل ‌‌‌‌چل بازی بزن بزن به سیم اخرحالیشون کن یکبار هم ما بی زبونا ظالمارو ادب کنیم چی میشه 

اصلا در این موردبه ابروفکر نکن ببخشیدا اینو میگم خودتو به خل ‌‌‌‌چل بازی بزن بزن به سیم اخرحالیشون ک ...

تا مثل خودشون برخورد نکنم درست نمیشه

ممنون عزیزم بابت راهنماییت،لطف کردی🙏🏻😘😘